Δύο σημαντικές δυνάμεις του σύγχρονου ελληνικού θεάτρου, ο Άρης Μπινιάρης και οΟδυσσέας Παπασπηλιόπουλος θα ενώσουν τις καλλιτεχνικές δυνάμεις τη νέα θεατρική περίοδο ανεβάζοντας, τον Οκτώβριο στο Θέατρο Ark, ένα από τα πιο επιδραστικά λογοτεχνικά έργα του 20ού αιώνα, την εμβληματική «Δίκη» του Φραντς Κάφκα.
Ο Άρης Μπινιάρης με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο
Ο πρώτος σε ρόλο σκηνοθέτη και ο δεύτερος σε ρόλο πρωταγωνιστή προσεγγίζουν το σπουδαίο αυτό έργο, στο οποίο ο Κάφκα, με καυστικό χιούμορ, καταδεικνύει, την προσπάθεια του ατόμου να κατανοήσει μια κοινωνία που συντρίβει, σαν μια άγρια μηχανή, την ατομική ελευθερία.
Σε έναν κόσμο όπου το «έγκλημα» δεν είναι πάντα σαφές και οι νόμοι φαίνονται αυθαίρετοι και αόριστοι, η ζωή μοιάζει με μια συνεχή κι αγωνιώδη φάρσα, ενώ η δικαιοσύνη και η αλήθεια εκλείπουν.
Μαζί με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο θα παίζουν οι ηθοποιοί Εβίτα Αγαΐτση, Αλέξης Βιδαλάκης, Αγγελική Δεληθανάση, Θανάσης Ισιδώρου, Βασίλης Καζής, Ιωάννης Μπάστας, Σωτήρης Τσακομίδης, Νικόλας Χατζηβασιλειάδης κ.ά.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.