Περιγράφοντας τον εαυτό του την ώρα που δουλεύει, τόνισε στο «Πάμε Δανάη» ότι είναι, μεταξύ άλλων, «δραματικός και υστερικός στις αντιδράσεις του».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1xwsozt9lsx)
Πιο αναλυτικά, ο ηθοποιός ανέφερε: «Στις δουλειές μου είμαι δραματικός, υστερικός και υπερβολικός στις αντιδράσεις μου σε σχέση με την ‘καταστροφή’ που επέρχεται. Έχω μια πλευρά πράα, ψύχραιμη και λογική και μια άλλη πλευρά ταυτόχρονα υπερβολική και ανώριμη που εκφράζεται ως ματαιότητα και θλίψη. Παλαιότερα με έπιανε συχνότερα θλίψη, τώρα πλέον θα κρατήσει μία ή δύο μέρες και θα έρθει γρήγορα ο άλλος εαυτός που θα με επαναφέρει στην πραγματικότητα».
Αναφερόμενος στον Γιάννη Φέρτη, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος έκανε ένα σχόλιο για τη συνεργασία τους πριν μερικά χρόνια και είπε: «Το 2017 έπαιζα με τον Γιάννη Φέρτη που ‘έφυγε’ πρόσφατα από τη ζωή και είχα πει τότε σε έναν δημοσιογράφο πως μεγαλώνοντας θα ήθελα να είμαι ο Γιάννης Φέρτης. Ο Γιάννης Φέρτης ήταν ο άνθρωπος που ποτέ δε μίλαγε για τον εαυτό του και το τι κατάφερε, κοίταζε σαν παιδί 18 χρόνων και έλεγε ‘να το δοκιμάσω κι εγώ αυτό;’».
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.