Αποτεφρώθηκε ο Γιώργος Χατζόπουλος, η ψυχή των εκδόσεων «Κάλβος»
Ο Γιώργος Χατζόπουλος είχε αντιδικτατορική δράση και φυλακίστηκε στη Γυάρο μέχρι τα τέλη του 1967 - ον Φεβρουάριο του 1968 δημιούργησε τις εκδόσεις «Κάλβος»
Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, συγγενείς, φίλοι και σύντροφοι αποχαιρέτησαν τον ιστορικό εκδότη του «Κάλβου» Γιώργο Χατζόπουλο, το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα τελετών του Αποτεφρωτηρίου Ριτσώνας.
Στη σεμνή τελετή που έλαβε χώρα πριν την αποτέφρωση, εκφώνησαν επικήδειους οι φίλοι και σύντροφοί του Μάκης Παπούλιας, Γιώργος Καραμπελιάς, Αλέξανδρος Ασωνίτης, ενώ διαβάστηκε επιστολή του ποιητή Γιώργου Μαρκόπουλου.
Ο Γιώργος Χατζόπουλος είχε αντιδικτατορική δράση και φυλακίστηκε στη Γυάρο μέχρι τα τέλη του 1967. Τον Φεβρουάριο του 1968 δημιούργησε, μαζί με άλλους, τον εκδοτικό οίκο “Κάλβος”, όπου και συνέχισε την αντιδικτατορική του δράση.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.