Νατάσσα Μποφίλιου: Ετοιμάζει νέες ζωντανές εμφανίσεις στην Αθήνα
Η δημοφιλής ερμηνεύτρια, μαζί με τους στενούς της συνεργάτες, Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο, θα βρίσκονται από το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο βράδυ στο «VOX» της Ιεράς Οδού
Φωτιές ετοιμάζεται να ανάψει στην Αθήνα η Νατάσσα Μποφίλιου. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια, μαζί με τους στενούς της συνεργάτες, τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο, θα βρίσκονται από το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο βράδυ στο «VOX» της Ιεράς Οδού για να μοιραστούν με το κοινό τη μουσική τους παράσταση με τίτλο «Κάτι Καίγεται 2 - Ο Μεγάλος Κύκλος».
«Πριν ένα χρόνο, μέσα στο απόλυτο σκοτάδι, γεννήθηκε η Νέα Φωτιά. Έφερε μαζί της τραγούδια, συναντήσεις, συγκινήσεις - στιγμές που χάραξαν απ’ την αρχή τη θέση μας στον κόσμο. Αφού ζεσταθήκαμε στη φλόγα της, ρίξαμε μέσα όσα μας στένευαν και κάψαμε τους φόβους και τα βάρη μας. Φέτος, με τη φωτιά στην πλάτη, προχωράμε σε ένα νέο, καθαρό ξεκίνημα. Σας περιμένουμε να σταθείτε δίπλα μας, να ενώσετε τη Φωνή σας με τη δική μας , για να κλείσουμε μαζί το φλεγόμενο ταξίδι» σημειώνουν οι ίδιοι στην επίσημη ανακοίνωση του νέου κύκλου ζωντανών εμφανίσεών τους.
Επειδή πάντως, η Νατάσσα Μποφίλιου διαθέτει ένα πολύ πιστό κοινό, που την ακολουθεί σε κάθε της εμφάνισης, καλό θα ήταν οι ενδιαφερόμενοι να φροντίσουν να κλείσουν νωρίς τις θέσεις τους ΕΔΩ
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»