Σπεράντζα Βρανά: Το βιβλίο της «Το τίμιο μπορντέλο» γίνεται παράσταση στο Θέατρο Αλκμήνη

Σπεράντζα Βρανά: Το βιβλίο της «Το τίμιο μπορντέλο» γίνεται παράσταση στο Θέατρο Αλκμήνη

Πρεμιέρα στις 29 Ιανουαρίου 

Sperazta_Vrana_-_parastasi

Το βιβλίο της Σπεράντζας Βρανά «Το τίμιο μπορντέλο» μεταφέρτεται, για πρώτη φορά, στο θεατρικό σανίδι, από τον Κώστα Παπαπέτρο και σκηνοθετείται από τον Αλέξανδρο Λιακόπουλο, σε ένα, προκλητικό, ρεαλιστικό και αληθινά σκληρό ανέβασμα. Η παράσταση με τίτλο «Το Μπορντέλο Της Μαντάμ Ρόζας» θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιανουαρίου στο Θέατρο Αλκμήνη (Αλκμήνης 8, 11854, Κάτω Πετράλωνα)


Η Ρηνούλα που έγινε Ρόζα... Η Μαρία που έγινε Ελβίρα... Και ο Δημήτρης...Τρεις άνθρωποι, που περιπλανιούνται στους δρόμους με τα κόκκινα φώτα, ψάχνουν ο ένας τον άλλον. Ψάχνουν τον τρόπο να ξεφύγουν από τους εαυτούς τους και από το παρελθόν τους που στοιχειώνει το παρόν και καθορίζει το μέλλον τους. Σημείο αναφοράς το Μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας.

Εκείνη που το δημιούργησε, εκείνη που δουλεύει σε αυτό, εκείνος που το διαχειρίζεται.Μάνα, κόρη, ερωμένη, εραστής, πατέρας. Όλες οι λέξεις μπερδεύονται και όλες οδηγούν στην τελική λύτρωση.

Τρεις άνθρωποι, που ξεκίνησαν μόνοι τη ζωή τους, βρίσκονται πάνω στη σκηνή μόνοι αλλά και μαζί ταυτόχρονα, αναζητώντας ο ένας τον άλλον και βλέποντας τα ίδια πράγματα - ο καθένας από τη δική του οπτική.

Στην παράσταση παίζουν οι ηθοποιοί Δανάη Καλοπήτα, Πάνος Γεωργουλής και Ελένη Μαρμάρου

Ημέρες και ώρες παράστασεων

Κάθε Κυριακή στις 20:30

Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης