Μετά από το αποψινό sold out στην Τεχνόπολη. Δείτε πού και πότε θα πραγματοποιηθεί
Μετά την πολύ μεγάλη ζήτηση που είχαν τα εισιτήρια για την αποψινή συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα, η οποία είναι sold out, ο τραγουδοποιός αποφάσισε να διοργανώσει και μία ακόμη μουσική βραδιά για όλους εκείνους που θέλουν να τον απολαύσουν ζωντανά.
Η δεύτερη αυτή συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου, στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά. Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει αύριο, Πέμπτη, στα εκδοτήρια του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά αλλά και ηλεκτρονικά στο viva.gr.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει αγαπημένα τραγούδια της μέρας και της νύχτας από την αρχή της καριέρας του έως σήμερα, ασπρόμαυρες ιστορίες, φάλτσοι χρησμοί, κάτοπτρα και λαϊκά τραγούδια που τον καθιέρωσαν ως κιθαρίστα και τραγουδιστή. Μαζί του θα είναι η Ιουλία Καραπατάκη, ο Δημήτρης Λάππας και ο Γιάννης Μάλαμας.
Η συνεργασία της Cooltrends με την Parfois αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα μεθοδικής ανάπτυξης βασισμένης στη συνέπεια, την ωριμότητα και τα μετρήσιμα αποτελέσματα