Τα αναμνηστικά του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Τα αναμνηστικά του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Η designer Ειρήνη Γκέλη που κάτω από την φίρμα της HUGAH design δημιουργεί χειροποίητες τσάντες είναι η νικήτρια του διαγωνισμού που έκανε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου για να τροφοδοτήσει το ηλεκτρονικό κατάστημα με νέα αναμνηστικά είδη με βάση επιλεγμένα μοτίβα

anamnistika
Τις χειροποίητες τσάντες της Ειρήνης Γκέλη μπορεί κανείς να τις βρει και γιατί όχι να τις αγοράσει στη γωνιά που διατηρεί η φίρμα της HUGAH design στο δυναμικό και ιδιαίτερα ξεχωριστό marketplace jamjar (jamjar.gr. Για παράδειγμα, μια ξεχωριστή (λόγω σύνθεσης υλικών) χειροποίητη τσάντα από φελλό (jamjar.gr) τιμάται 46 ευρώ.

Όπως διαβάζω στο σχετικό ενημερωτικό σημείωμα πρόκειται για μια «χειροποίητη τσάντα από φελλό σε μπεζ απόχρωση και μοβ ύφασμα, μπλε φόδρα στο εσωτερικό και κλείσιμο με μαγνητικό κούμπωμα. Ενδείκνυται για χρήση στην πόλη , αφού η διάσταση εξυπηρετεί την τοποθέτηση φακέλων και βιβλίων, ενώ η στεγανότητα και η αντοχή του φελλού κάνει την τσάντα ιδανική και για την παραλία. Διάσταση: 36 εκ. Χ 44 εκ. (ύψος)».

Στην designer δεν έφθασα τυχαία… Κάθε άλλο. Μια ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Αιγαίου με έκανε να ψάξω και να βρω το τι κάνει η νικήτρια ενός ενδοπανεπιστημιακού διαγωνισμού.

Η εξήγηση βρίσκεται στην ανακοίνωση που ακολουθεί: «Ολοκληρώθηκε η σχεδίαση και δημιουργία των νέων αναμνηστικών ειδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα μέσω διαδικτύου.

H δημιουργία των νέων αναμνηστικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου είναι αποτέλεσμα εσωτερικής πρόσκλησης στην πανεπιστημιακή κοινότητα με θέμα «Σχεδιάστε τα Αναμνηστικά Είδη του Πανεπιστημίου Αιγαίου», με δυνατότητα συμμετοχής όλων των μελών του Ιδρύματος.

Συνολικά υποβλήθηκαν δεκαπέντε προτάσεις και η Επιτροπή Αξιολόγησης απένειμε ομόφωνα το βραβείο στην κα Ειρήνη Γκέλη, απόφοιτη του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστήμιου Αιγαίου.

Κλείσιμο
Τα σχεδιαστικά μοτίβα που χρησιμοποιήθηκαν προέκυψαν από την μελέτη διαφόρων πολιτιστικών στοιχείων των νησιών του Αιγαίου και εφαρμόστηκαν στη συλλογή των αναμνηστικών αντικειμένων.

Στον διαδικτυακό τόπο aegeanstore.gr διατίθενται στυλό, μπλοκ σημειώσεων, κούπες, καρφίτσες πέτου, σακίδια πλάτης, ομπρέλες, υφασμάτινες τσάντες, t-shirt, φούτερ, καπέλα ενώ νέα είδη είναι υπό σχεδιασμό. Το Αegeanstore υποστηρίζει ηλεκτρονικές πληρωμές και αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα είδη διατίθενται και για μαζική αγορά, σε προνομιακές τιμές, για την διοργάνωση θερινών σχολείων, συνεδρίων αλλά και στα μεταπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

H σχεδίαση, παραγωγή και διάθεση των αναμνηστικών ειδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου υποστηρίζεται από την Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου».

Μια επισήμανση: Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ίσως είναι το μοναδικό ΑΕΙ στην χώρα μας που διαθέτει αφενός αναμνηστικά και αφετέρου e-shop για να υποστηρίζει ηλεκτρονικές πωλήσεις. Ας μην περάσει κάτι τέτοιο απαρατήρητο και ας υποστηριχθεί από όλους όσοι μπορούν και θέλουν. Η αγορά ενός αναμνηστικού δεν έβλαψε ποτέ κανέναν… Κάθε άλλο. Το αντίθετο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης