Η… Biome απάντηση της Mercedes στην BMW

Η… Biome απάντηση της Mercedes στην BMW

Πριν από μερικές μέρες η BMW ανακοίνωσε πως σκοπεύει να εισάγει στην αγορά supercar που θα βασίζεται στο Vision EfficientDynamics. Στην Mercedes-Benz δεν έχασαν χρόνο και απαντούν με ένα εξίσου εντυπωσιακό supercar ...

Η… Biome απάντηση της Mercedes στην BMW
Πριν από μερικές μέρες η BMW ανακοίνωσε πως σκοπεύει να εισάγει στην αγορά supercar που θα βασίζεται στο Vision EfficientDynamics. Στην Mercedes-Benz δεν έχασαν χρόνο και απαντούν με ένα εξίσου εντυπωσιακό supercar αλλά με πολύ πιο έντονο φουτουριστικό χαρακτήρα βασισμένο σε ταινία επιστημονικής φαντασίας. Η ονομασία του είναι Biome και δημιουργήθηκε στο σχεδιαστικό κέντρο στο Carlsbad, στην Καλιφόρνια με επιβλέπων τον Hubert Lee, τον υπεύθυνο για την εμφάνιση της νέας CLS και του πρωτότυπου F800.
Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα διότι το Biome δεν θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο κοινό της αμερικανικής έκθεσης αλλά σε ένα ειδικό event προς τιμή ενός διαγωνισμού σχεδίασης (Design Challenge). Στον ίδιο διαγωνισμό θα λάβουν μέρος τα πρωτότυπα Smart 454 και Maybach eRikscha. Τέλος να πούμε πως το Biome δημιουργήθηκε κυρίως για να εξιτάρει την φαντασία αφού η εμφάνισή του είναι πολλά έτη μπροστά όσο και… η πιθανότητα παραγωγής του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης