Brabus S-Class για… businessman!

Brabus S-Class για… businessman!

Η Brabus, ο γνωστός οίκος που αναβαθμίζει μοντέλα της Mercedes-Benz, μεταμόρφωσε μία S-Class σε κινητό multimedia κέντρο με συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Brabus S-Class για… businessman!
Η Brabus, ο γνωστός οίκος που αναβαθμίζει μοντέλα της Mercedes-Benz, μεταμόρφωσε μία S-Class σε κινητό multimedia κέντρο με συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η «ειδική» S-Class ονομάζεται iBusiness και απευθύνεται σε επιχειρηματίες και VIP πρόσωπα που θέλουν να ενημερώνονται συνεχώς για τις εξελίξεις ή να απολαμβάνουν υψηλής πιστότητας αναπαραγωγή μουσικών και τηλεοπτικών αρχείων.

Στο multimedia σύνολο περιλαμβάνονται δύο iPads που επικοινωνούν ασύρματα με τα πληκτρολόγια (μπορούν να διαχειριστούν και μέσω του συστήματος COMMAND), ένα Mac Mini, μία υποδοχή 64GB για iPod, μία μεγάλη οθόνη TFT 15,2’’ και σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω UMTS/HSDPA. Φυσικά, τον τεχνολογικό διάκοσμο συμπληρώνουν πολυτελή υλικά όπως είναι η αλκαντάρα, επενδύσεις ξύλου κ.α.

Πληροφορικά να πούμε πως κάτω από το καπό υπάρχει ο biturbo V12 κινητήρας των 6,3 lt που αποδίδει 750 PS και 1.100 Nm ροπής. Επιταχύνει το αμάξωμα σε λιγότερο από 4 sec για τα 0-100 km/h ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 340 km/h. Το iBusiness πακέτο προσφέρεται σε οποιαδήποτε S-Class, από την S350 μέχρι την S65 AMG. Όσο για την τιμή, αφήστε το καλύτερα… 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης