Facelift για το Audi TT

Facelift για το Audi TT

Από… το χειρουργείο της Audi περνά το TT για την πρώτο του «επέμβαση» που αφορά τόσο την έκδοση coupe όσο και την roadster. Οι αλλαγές στο αμάξωμα είναι ανάλογες ενός τυπικού facelift και μπορεί να τις αναζητήσει κανείς στους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες ...

Facelift για το Audi TT
  • Διακριτικές αλλαγές στο αμάξωμα και στο εσωτερικό
  • Με νέο 2.0 TFSI που αποδίδει 11 PS περισσότερους

Κλείσιμο
Από… το χειρουργείο της Audi περνά το TT για την πρώτο του «επέμβαση» που αφορά τόσο την έκδοση coupe όσο και την roadster. Οι αλλαγές στο αμάξωμα είναι ανάλογες ενός τυπικού facelift και μπορεί να τις αναζητήσει κανείς στους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες με τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και στα ελαφρώς διαφοροποιημένα φωτιστικά σώματα με την χαρακτηριστική οριζόντια σειρά από δώδεκα «λεντάκια» ημέρας. Με τις αναβαθμίσεις αυτές στο μήκος του αμαξώματος προστέθηκαν 2 cm με αποτέλεσμα να φτάνει συνολικά τα 4,187 m ενώ οι αλλαγές στο εσωτερικό είναι ανάλογου χαρακτήρα.



Κάτω από το καπό συναντάμε το νέο 2.0 TFSI με τους 211 PS που αντικαθιστά τον προηγούμενο με τους 200 PS. Με το μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων τα 0-100 km/h πραγματοποιούνται σε 6,1 sec ενώ η τελική αγγίζει τα 245 km/h.



Προαιρετικά υπάρχει το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη S tronic ενώ υπάρχει σύστημα τετρακίνησης σε συγκεκριμένες εκδόσεις. Δεν υπάρχει καμία άλλη ουσιαστική αλλαγή στα μηχανικά μέρη στις εκδόσεις TTS και TT RS με τους 272 και 340 PS αντίστοιχα. Το ανανεωμένο TT θα παρουσιαστεί επίσημα τέλη Απριλίου στο Leipzig Auto Show στην Γερμανία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης