Αποκάλυψη: Το νέο Ford Focus RS

Αποκάλυψη: Το νέο Ford Focus RS

Η Ford θέλοντας να τιμήσει το Focus RS βγάζει μια ειδική ελαφρωμένη έκδοση Clubsport με την ιπποδύναμη ανεβασμένη στα 350PS.

Αποκάλυψη: Το νέο Ford Focus RS
  • Ως φόρος τιμής στο επερχόμενο μοντέλο θα βγει μια έκδοση Clubsport 350PS
  • Το νέο RS θα είναι δίλιτρο, υβριδικό, τετρακίνητο

Κλείσιμο
Η Ford θέλοντας να τιμήσει το Focus RS βγάζει μια ειδική ελαφρωμένη έκδοση Clubsport με την ιπποδύναμη ανεβασμένη στα 350PS. Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα υπερελαφρά αγωνιστικά καθίσματα, το αμάξωμα έχει χαμηλώσει, η ανάρτηση είναι πιο σκληρή ενώ η μοναδική απόχρωση σε λευκό μπλε έχει μια δραματική χροιά.
Θα παραχθούν μόνο 500 κομμάτια και στην Αγγλία η τιμή θα είναι λίγο πάνω από τις 35 χιλιάδες λίρες.
Το ολοκαίνουργιο Focus RS στο οποίο αναμένονται ρηξικέλευθες αλλαγές θα βασίζεται στο νέο μοντέλο που παρουσιάστηκε πρόσφατα στην έκθεση του Ντητρόιτ.
Θα είναι υβριδικό τετρακίνητο, δίλιτρο και η ισχύ του αναμένεται να φτάνει τα 300PS. Ο βενζινοκινητήρας EcoBoost με άμεσο ψεκασμό θα δίνει κίνηση στους εμπρός τροχούς και ο ηλεκτροκινητήρας στους πίσω.
Για το νέο Focus RS σχεδιάζεται κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, σύστημα ανάκτησης ενέργειας και σύστημα Start Stop. Στόχος των μηχανικών της Ford να μείνουν οι ρύποι στα 150gr/km.
Το χρονοδιάγραμμα εξέλιξης του νέου RS έχει διάρκεια τρία χρόνια μέχρι τότε το κενό θα καλύπτει η δίλιτρη έκδοση του νέου Focus ST με απόδοση 240PS.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης