Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Kia Rio

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Kia Rio

Η Kia ετοιμάζεται για μία δυναμική επιστροφή (και) στην ελληνική αγορά αφού το 2011 θα λανσάρει τρία ολοκαίνουργια μοντέλα. Σε μερικές εβδομάδες περιμένουμε το νέο Sportage, το Μάρτιο έρχεται το νέο Picanto και από τα μέσα του καλοκαιριού το νέο Rio...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Kia Rio
Η Kia ετοιμάζεται για μία δυναμική επιστροφή (και) στην ελληνική αγορά αφού το 2011 θα λανσάρει τρία ολοκαίνουργια μοντέλα. Σε μερικές εβδομάδες περιμένουμε το νέο Sportage, το Μάρτιο έρχεται το νέο Picanto και από τα μέσα του καλοκαιριού το νέο Rio που θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης.
Για την ώρα έχουν δημοσιευθεί από την κορεατική εταιρία μόλις δύο φωτογραφίες ενώ αναμένονται περισσότερες όσο πλησιάζει η ελβετική έκθεση.
Η σχεδίαση του αμαξώματος το λιγότερο αποσπά κολακευτικά σχόλια με τις όμορφες γραμμές και την αρκετά δυναμική εμπρός όψη. Από πλευράς διαστάσεων θα πρέπει να περιμένουμε ένα supermini με παρόμοιο όγκο με το Ford Fiesta. Μάλιστα, η Kia συγκρίνει το προηγούμενο  Rio με το επερχόμενο λέγοντας πως είναι μακρύτερο (+55mm), φαρδύτερο (+25mm) και χαμηλότερο (-15mm).
Πάντως, το σημαντικότερο νέο στην γκάμα των κινητήρων έρχεται από ένα νέας γενιάς turbo των 1,2 lt που θα μπει στην παραγωγή τους πρώτους μήνες του 2012 δίχως να έχει γίνει γνωστό κανένα στοιχείο με την απόδοσή του. Κατά τα υπόλοιπα το νέο Rio εκτιμάται πως θα διαθέτει κοινά μηχανικά μέρη και κινητήρες με το συγγενές Hyundai i20.
Τέλος, να πούμε πως στις αρχές του 2012 το Rio θα εμπλουτιστεί με την άφιξη της τρίθυρης έκδοσης. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης