Το εσωτερικό του νέου Kia Picanto

Το εσωτερικό του νέου Kia Picanto

Στις αρχές του μήνα σας είχαμε αποκαλύψει τις πρώτες φωτογραφίες του Kia Picanto. Σε αυτές δεν περιλαμβανόταν το εσωτερικό, το οποίο πλέον αποκαλύπτεται. Αυτό είναι σύγχρονο σχεδιαστικά, δείχνοντας το δρόμο...

Το εσωτερικό του νέου Kia Picanto
Στις αρχές του μήνα σας είχαμε αποκαλύψει τις πρώτες φωτογραφίες του Kia Picanto. Σε αυτές δεν περιλαμβανόταν το εσωτερικό, το οποίο πλέον αποκαλύπτεται. Αυτό είναι σύγχρονο σχεδιαστικά, δείχνοντας το δρόμο που θα ακολουθήσει η εταιρεία και στα μελλοντικά της μοντέλα. Μόνο τα όργανα προέρχονται από το Venga. Από εκεί και πέρα το υπόλοιπο ταμπλό είναι ολοκαίνουργιο.
Θυμίζουμε ότι η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει τέσσερις εκδόσεις εκ των οποίων οι δύο θα είναι βενζινοκίνητες. Πρόκειται για τις βελτιωμένες ως προς την κατανάλωση εκδόσεις με τον μικρότερο κινητήρα των  1,0 lt να αποδίδει 69 PS και τον μεγαλύτερο 1.2 lt 85 PS. Παράλληλα θα διατίθεται και με το σύστημα  stop and start ISG (Idle Stop-Go το ονομάζει η Kia). Η κατανάλωση με τον χιλιάρι κινητήρα και το σύστημα, θα είναι στα 4,2lt/100km, ενώ οι εκπομπές ρύπων περίπου στα 90 gr/CO2. Σημειώστε πως στην γκάμα θα υπάρχει και μία  υγραεριοκίνητη έκδοση.
Το νέο Picanto θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του τον Μάρτιο στο σαλόνι της Γενεύης και σχεδόν το ίδιο διάστημα θα ξεκινήσει και το λανσάρισμά του στην αγορά.

Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης