Ντεμπούτο για το νέο Kia Magentis

Ντεμπούτο για το νέο Kia Magentis

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από μερικές μέρες το μοντέλο που θα αντικαταστήσει το Magentis έκανε την πρεμιέρα του στην έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης και εμείς σας παρουσιάζουμε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες.

Ντεμπούτο για το νέο Kia Magentis
  • Στη Νέα Υόρκη η πρώτη εμφάνιση με την ονομασία Optima
  • Στην Ευρώπη θα το δούμε με turbo κινητήρα 1,6 lt
Κλείσιμο
  • Θα κυκλοφορήσει αρχές του 2011
  • Με κόμπακτ εμφάνιση και σεντάν αμάξωμα

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από μερικές μέρες το μοντέλο που θα αντικαταστήσει το Magentis έκανε την πρεμιέρα του στην έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης και εμείς σας παρουσιάζουμε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες. Το μοντέλο που βλέπετε ονομάζεται Optima και με αυτή την ονομασία θα λανσαριστεί στην αμερικανική αγορά χωρίς να είναι σίγουρο αν θα φτάσει και στην ευρωπαϊκή με την ίδια ονομασία. Όπως και να έχει το περιμένουμε την άνοιξη του 2011 για να αποτελέσει την ναυαρχίδα της Kia που για την πρεμιέρα επέλεξε την αμερικανική αγορά κυρίως για εμπορικούς λόγους αφού στην ευρωπαϊκή τα δεδομένα στις μεγάλες κατηγορίες είναι διαφορετικά.
Όπως και να έχει, ο διάδοχος του Magentis δείχνει να αποστασιοποιείται εντελώς από την συντηρητική εικόνα του προηγούμενου μοντέλου και να κερδίζει τις εντυπώσεις με την κουπέ σχεδίασή του παρόλο που το αμάξωμα είναι καθαρά σεντάν. Το πιο πιθανό είναι πως το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο θα γίνει στο Παρίσι, τον Σεπτέμβριο, ενώ από πλευράς μηχανικών μερών δεν υπάρχει κάτι επίσημο αλλά εικάζεται πως στην Ευρώπη θα δούμε μεταξύ άλλων τον 1.6 turbo κινητήρα με τους 140 PS.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης