Και off road και camping!

Και off road και camping!

Ο Kent Kiehl εργάζεται σε περιβάλλον υψηλής πίεσης, όταν έρθει η ώρα να χαλαρώσει, οδηγεί ένα Ford F250 με μετατροπή από MegaRexx Trucks MegaRaptor που το κάνει να μοιάζει με “κτήνος” αλλά και ένα πολυτελές διαμέρισμα ταυτόχρονα.

Jurassic-megaraptor-overlander-tsiro-1000
Η καμπίνα στο πίσω μέρος βοηθά την οικογένεια του Kiehl να κοιμάται τη νύχτα όταν βρίσκεται στην έρημο. Η αναβάθμιση του MegaRaptor δεν περιελάμβανε μόνο το κιτ αμαξώματος που εμπνεύστηκε από το Raptor, αλλά και μια γενική αναθεώρηση. Περιλαμβάνει ανυψωμένη ανάρτηση με εξαρτήματα της Bilstein αλλά το σημαντικότερο, ένα προσεγμένο τροχόσπιτο στο πίσω μέρος. Οι συνολικά 10 τροχοί προέρχονται από ένα στρατιωτικό όχημα MRAP και τα ελαστικά είναι Michelin 46 ιντσών παρακαλώ. Διαθέτει επίσης ένα βαρούλκο Warn που ενσωματώνεται στον αναθεωρημένο μπροστινό προφυλακτήρα. Το καλαίσθητο αμάξωμα υιοθετεί χρώμα Lead Foot ματ γκρίζο που ταιριάζει απόλυτα με την ανθεκτική αισθητική του οχήματος.“Το MegaRaptor είναι μοναδικό, υπάρχουν μόνο 100 από αυτά και μετά από δοκιμή ήξερα ότι θα ήταν μια τέλεια εκτέλεση για αυτό που είχα στο μυαλό μου”. Ο Jeremy Dixon, ιδιοκτήτης των φορτηγών Megarexx, ήταν πολύ εύκολο να συνεργαστεί για τη συγκεκριμένη κατασκευή “, δήλωσε ο Kiehl. Το τροχόσπιτο Nucamp Cirrus φέρει χρώμα που του ταιριάζει. Ο πίσω προφυλακτήρας εξαφανίστηκε προκειμένου να επιτρέψει τη ρυμούλκηση ενώ υπάρχουν προσαρμοσμένες βάσεις στήριξης που ταιριάζουν με τα ευρύτερα φτερά. Το εσωτερικό περιλαμβάνει μια μικρή κουζίνα, καθιστικό και ένα κρεβάτι. Το ξύλινο φινίρισμα και οι κόκκινες ενδείξεις προσφέρουν υψηλή αισθητική.



“Το κίνητρο μου γι αυτή την κατασκευή ήταν να ικανοποιήσω μια οικογένεια τεσσάρων ατόμων και δύο σκύλων. Τα παιδιά μου είναι 2 και 6 ετών, οπότε το τροχόσπιτο πρέπει να είναι ασφαλές, οπότε το cirrus 820 ήταν μια εξαιρετική επιλογή”, πρόσθεσε ο Kiehl. Ο 6,8 λίτρων τουρμποντίζελ V8 παράγει τώρα 600 PS και 1.152 Νm ροπής. Για μεγαλύτερη αυτονομία κατά την υπερφόρτωση, υπάρχει ένα τεράστιο ρεζερβουάρ καυσίμου το οποίο επιτρέπει την οδήγηση για πάνω από 1.300 km. Ο Kiehl και η οικογένειά του έχουν ήδη χρησιμοποιήσει το όχημα για ταξίδια στη Σεντόνα, την Αριζόνα, το Εθνικό Δρυμό Gila στο Νέο Μεξικό και το Elephant Butte Lake State Park στο Νέο Μεξικό. Σχεδιάζει ήδη κάποιες μελλοντικές αναβαθμίσεις, όπως ένα σύστημα ηλιακών κυττάρων στον τελευταίο όροφο για να λειτουργεί ο κλιματισμός εκτός μπαταρίας. Θέλει επίσης να αναβαθμίσει τα φρένα και ενδεχομένως να εγκαταστήσει ένα κεντρικό σύστημα φουσκώματος ελαστικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης