Στην παραγωγή θα βγάλει η Skoda το... φωτοβολταϊκό Octavia που είχε παρουσιαστεί στο Παρίσι ως Green E Line...
Πρόκειται για το station Octavia, το οποίο διαθέτει στην οροφή του συστοιχίες φωτοβολταϊκών.
Στην παραγωγή θα βγάλει η Skoda το... φωτοβολταϊκό Octavia που είχε
παρουσιαστεί στο Παρίσι ως Green E Line...
Πρόκειται για το station Octavia, το οποίο διαθέτει στην οροφή του συστοιχίες φωτοβολταϊκών.
Μέσω αυτών φορτίζεται η μπαταρία ιόντων λιθίου, η οποία τροφοδοτεί τον ηλεκτροκινητήρα των 85kW, απόδοσης 116 ίππων. Σημειώστε δε, πως ο οδηγός δε χρειάζεται να ανησυχεί για τις συννεφιασμένες ημέρες, αφού το Octavia Green E Line φορτίζει και με την απλή, οικιακή πρίζα.
Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Skoda, το αυτοκίνητο καλύπτει τα πρώτα 100km/h σε δώδεκα δευτερόλεπτα, η τελική ταχύτητα μόλις σε 135km/h ενώ η αυτονομία του, αγγίζει τα 140km/h.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.