Oι πρώτες επίσημες εικόνες του Suzuki Jimny

Oι πρώτες επίσημες εικόνες του Suzuki Jimny

Η ιαπωνική εταιρεία δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες εικόνες της νέας γενιάς του Suzuki Jimny.

Jimny1000

To Suzuki Jimny εμφανίστηκε το 1998 αντικαθιστώντας το επιτυχημένο Samurai. Σήμερα, 20 χρόνια μετά και έχοντας δημιουργήσει το δικό του φανατικό κοινό, η 2η γενιά του μοντέλου αποκαλύπτεται με στόχο να λανσαριστεί στην ευρωπαϊκή αγορά προς τα τέλη του έτους. Σκοπός της εταιρείας ήταν να διατηρήσει τον compact χαρακτήρα του αυτοκινήτου και τις αυξημένες δυνατότητες κίνησης σε off road κομμάτια.

Έτσι, έχουμε και πάλι ένα τετραγωνισμένο αμάξωμα με έντονες ακμές οι οποίες προσδίδουν στο 3θυρο μοντέλο έναν περιπετειώδη χαρακτήρα. Παράλληλα, η δυνατότητα διχρωμίας και τα περιφερειακά προστατευτικά σπόιλερς δίνουν ένα πιο σύγχρονο look. Ο λιτός εσωτερικός διάκοσμος παραμένει και στη 2η γενιά του Jimny, με τη κεντρική οθόνη αφής να φιλοξενεί το σύστημα πολυμέσων. Επίσης, ο πίνακας οργάνων θυμίζει έντονα τη σχεδίαση του πάλαι ποτέ Samurai.

To μοντέλο της Suzuki έρχεται ξανά με πλαίσιο τύπου σκάλας για μεγαλύτερη αντοχή (άκαμπτος άξονας με τρεις συνδέσμους στο πίσω μέρος) και δυνατότητα επιλογής κοντών σχέσεων (υπάρχει έξτρα επιλογέας δίπλα στο χειρόφρενο).  Στα υπόλοιπα στοιχεία του νέου Jimny, αναμένεται στην Ευρώπη το μοντέλο να σταδιοδρομήσει με τα γνωστά μοτέρ βενζίνης 1.2 lt. και 1.0 lt. turbo της Suzuki. Περισσότερα σε κάθε περίπτωση θα γνωρίζουμε πολύ σύντομα, όταν η εταιρεία αποκαλύψει επίσημα τα πλήρη στοιχεία του νέου της δημιουργήματος.

Κλείσιμο






 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης