Το VW up! δεν είναι ένα αυτοκίνητο, αλλά έξι!

Το VW up! δεν είναι ένα αυτοκίνητο, αλλά έξι!

Στην έκθεση της Φρανκφούρτης η Volkswagen παρουσίασε όχι μόνο το νέο της μικρό μοντέλο, το up!, αλλά και πέντε πρωτότυπα αδελφάκια του! Είναι προφανές ότι όταν οι Γερμανοί μιλούν για μια «νέα μικρή οικογένεια» χρησιμοποιούν τη λέξη «μικρή» για να περιγράψουν το μέγεθος των μελών και όχι τον αριθμό τους...

Το VW up! δεν είναι ένα αυτοκίνητο, αλλά έξι!
Στην έκθεση της Φρανκφούρτης η Volkswagen παρουσίασε όχι μόνο το νέο της μικρό μοντέλο, το up!, αλλά και πέντε πρωτότυπα αδελφάκια του! Είναι προφανές ότι όταν οι Γερμανοί μιλούν για μια «νέα μικρή οικογένεια» χρησιμοποιούν τη λέξη «μικρή» για να περιγράψουν το μέγεθος των μελών και όχι τον αριθμό τους! Στην Φρανκφούρτη λοιπόν είδαμε τα εξής πρωτότυπα:

- e-up! Η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του νέου μοντέλου δεν είναι ένα φουτουριστικό πρωτότυπο, αλλά ένα αυτοκίνητο που θα δούμε σύντομα στους δημόσιους δρόμους! Ορίστε τι δήλωσε ο Δρ. Ούλριχ Χάκενμπεργκ, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της VW: «Η απόφαση έχει παρθεί! Η έκδοση πραγωγής του e-up! θα λανσαριστεί στην αγορά το 2013».

Κλείσιμο
- eco up! Για όσους επιθυμούν κάτι λιγότερο «εξωτικό» από την ηλεκτρική έκδοση, αλλά θέλουν και οικονομία και χαμηλούς ρύπους οι Γερμανοί σκοπεύουν να ρίξουν στην αγορά μια έκδοση που κινείται με φυσικό αέριο. Εκτός απ' την τεχνολογία EcoFuel, το eco-up! διαθέτει και το πακέτο τεχνολογιών BlueMotion, το οποίο περιλαμβάνει σύστημα Start/Stop, σύστημα ανάκτησης ενέργειας κ.ά.

- GT up! Όπως φανερώνει το όνομά της (Gran Turismo), η συγκεκριμένη έκδοση απευθύνεται σε ποιο ενθουσιώδεις οδηγούς. Έχει κινητήρα απόδοσης 100 PS και το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου δεν υπερβαίνει τα 900 κιλά.
- cross up! Οι Γερμανοί σκοπεύουν στο μέλλον να ρίξουν στην παραγωγή και μια τετράθυρη έκδοση του up!, η οποία θα διατίθεται και με τα ιδιαίτερα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά των εκδόσεων Cross.

- up! azzurra sailing team. Δύο κορυφαίοι Ιταλοί σχεδιαστές, οι Giorgetto Giugiaro και Walter de Silva ενώνουν τις... πένες τους για να δημιουργήσουν την πιο φουτουριστική έκδοση του up! «Ένα μικρό, ανοιχτό και φιλικό προς το περιβάλλον αυτοκίνητο για τις μαρίνες όλου του κόσμου».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης