Ανοίγει ξανά η αεροσήραγγα της Ferrari!

Ανοίγει ξανά η αεροσήραγγα της Ferrari!

Στην Ιταλική ομάδα υποφέρουν εδώ και δυο χρόνια με προβλήματα στην αεροδυναμική σήραγγα.

Εγκεφαλίτιδα… 
 Ανοίγει ξανά η αεροσήραγγα της Ferrari!
Αρχικά ήταν η ανακολουθία δεδομένων της σήραγγας με τις μετρήσεις στην πίστα. Προσπάθησαν να κάνουν ξανά καλιμπράρισμα της σήραγγας ή να υπολογίσουν ένα συντελεστή απόκλισης αλλά αυτά αποδείχτηκαν ημίμετρα.

Κλείσιμο
Τελικά την έκλεισαν και ξεκίνησαν οι εργασίες αναβάθμισης. Στο μεταξύ οι αεροδυναμιστές της ομάδας δούλευαν στην Κολωνία στη σήραγγα που έφτιαξε η Toyota για τις ανάγκες της δικιάς της ομάδας και σήμερα προσφέρεται προς ενοικίαση.

Μιλώντας σχετικά ο αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari, Στέφανο Ντομενικάλι τόνισε: «Είναι σα να παίζεις μπάσκετ με το ένα χέρι. Μπορείς να το επιχειρήσεις στην προπόνηση αλλά στο παιχνίδι καλό είναι να παίζεις με δυο χέρια. Τώρα θα μπορέσουμε ξανά εμείς να χρησιμοποιήσουμε το δεύτερο χέρι μας. Είναι καθοριστικό για μας. Υποφέρουμε εδώ και δυο χρόνια με προβλήματα ακρίβειας και ανυπομονούμε να ανοίξει ξανά η σήραγγα. Θα είναι ένα σημαντικό εργαλείο για μας».

Η σήραγγα της Ferrari υπολογίζεται ότι θα ανοίξει στα τέλη Οκτωβρίου. Φυσικά τότε θα είναι πολύ αργά για να έχει οιαδήποτε σημαντική επίδραση στο μονοθέσιο του 2013 ενώ και αυτό του 2014 έχει ήδη διαμορφωθεί στο βασικό του σχέδιο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης