Τα νέα Audi των άσσων της Ρεάλ Μαδρίτης

Τα νέα Audi των άσσων της Ρεάλ Μαδρίτης

Συνεχίζοντας την δεκαεξάχρονη συνεργασία της με την Ρεάλ Μαδρίτης, η Audi παρέδωσε στους παίκτες της ομάδας τα νέα τους αυτοκίνητα

audi-real-madrid3456787654
Φυσικά το δικό του Audi παρέλαβε και ο προπονητής της ομάδας Zinedine Zidane, o 47χρονος Γάλλος που ήταν και ο ίδιος παίκτης της Ρεάλ από το 2001 έως το 2006. Επιλογή του ήταν ένα μαύρο Audi RS3, ενώ το ίδιο μοντέλο επέλεξαν και οι Karim Benzema και Thibaut Courtois σε λευκό και γκρι χρώμα αντίστοιχα.

Ο Sergio Ramos θα οδηγεί ένα A8 ενώ οι Vinicius Junior, Alvara Odriozola, Marco Asensio και Marcelo Vieira επέλεξαν το A7 Sportback. Οι υπόλοιποι παίκτες προσανατολίστηκαν στα SUV της Audi με τους Dani Carvajal, Lucas Vasquez, Toni Kroos, James Rodriguez, Eden Hazard, Fede Valverde και Nacho Fernandez να οδηγούν πλέον ένα Q8 Coupe.

Τις περισσότερες προτιμήσεις συγκέντρωσε το Q7 το οποίο θα είναι το αυτοκίνητο των Brahim Diaz, Luka Jovic, Alphonse Areola, Mariano Diaz, Luka Modric, Eder Militao, Rodrygo Goes, Carlos Casemiro, Ferland Mendy, Gareth Bale και Isco Alarcon. Τέλος ο Raphael Varane ήταν ο μόνος που επέλεξε το ηλεκτρικό E-Tron.

Κατά την τελετή παράδοσης των νέων αυτοκινήτων στους παίκτες η Audi σε ανακοίνωση της τόνισε την βαρύτητα που έχει αποκτήσει πλέον η αδιάλειπτη συνεργασία της με την Ρεάλ που φέτος φθάνει τα 16 χρόνια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης