Έρχεται το ανανεωμένο Renault Trafic

Έρχεται το ανανεωμένο Renault Trafic

Προ των πυλών βρίσκεται το ανανεωμένο Renault Trafic που παράλληλα με την φρεσκαρισμένη εμφάνιση θα διαθέτει περισσότερη τεχνολογία και αναβαθμισμένη ποιότητα.

2019-renault-trafic-064564harpi1000
Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία σε πωλήσεις μεσαία van στην ευρωπαϊκή αγορά οπότε και η ανανέωσή του ήταν κάτι επιβεβλημένο προκειμένου το Trafic να διατηρήσει αναλλοίωτη τη δυναμική του. Μια από τις άμεσα αντιληπτές αλλαγές έχουν γίνει αφορά βέβαια την εμφάνιση η οποία πλέον διαθέτει στοιχεία που βρίσκουμε και στα μικρά επιβατικά της Renault. Το facelift του Trafic συνοδεύεται λοιπόν από νέα φώτα με LED ημέρας σε σχήμα C καθώς και από νέα μάσκα ενώ στη γκάμα των χρωματικών επιλογών έχει προστεθεί και η νέα γκρι απόχρωση Urban Grey.

Στο εσωτερικό οι επενδύσεις των καθισμάτων έχουν νέο ύφασμα και ο διάκοσμος προσφέρει αρκετές επιλογές υλικών όπως το ανοιχτό ή το σκουρόχρωμο χρώμιο ή ακόμα και απομίμηση ανθρακονημάτων. Επιπλέον το σύστημα πολυμέσων έχει την πιο προηγμένη εκδοχή του R-Link της Renault που υποστηρίζει τις πλατφόρμες Android Auto και Apple Car Play.

Το ανανεωμένο Trafic θα χρησιμοποιεί το νέο 2.0 dCi με 120, 145 και 170 ίππους χάρη στον οποίο υπάρχει συμμόρφωση με τους νέους πιο αυστηρούς κανονισμούς ρύπων. Επιπλέον θα υπάρχει δυνατότητα συνδυασμού και με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC. Οι αλλαγές έχουν εφαρμοστεί τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις επιβατικές εκδόσεις του Trafic ενώ η διάθεση του ανανεωμένου μοντέλου αναμένεται να ξεκινήσει μετά το τέλος του καλοκαιριού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης