Η φωτογραφία αποτελεί κλασσικό δείγμα της νοοτροπίας και της προσέγγισης του Ράικονεν. Όπως μπορείτε να δείτε δεν μπήκε στον κόπο να φορέσει ρούχα της ομάδας. Αντίθετα κυκλοφορεί ντυμένος με τη δική του φόρμα και τα αθλητικά του παπούτσια λες και βγήκε βόλτα στη γειτονιά του.
Ο Ράικονεν στο Μαρανέλο συνάντησε τον αγωνιστικό διευθυντή της Ferrari
, Στέφανο Ντομενικάλι και πολλούς από τους παλιούς του φίλους και συνεργάτες. Ο Φινλανδός που πριν από 40 μέρες υποβλήθηκε σε εγχείρηση στη μέση βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας και όλα δείχνουν να βαίνουν καλώς. Ο Ράικονεν έχασε τους δυο τελευταίους αγώνες της χρονιάς για να κάνει αυτή την επέμβαση.
Κλείσιμο
Στο Φιοράνο ο Ράικονεν συζήτησε ένα σημαντικό θέμα, ποιος θα είναι ο μηχανικός αγώνα με τον οποίο θα συνεργάζεται: Αντόνιο Σπάνολο. Ο Ιταλός που παλιότερα δούλευε στη Minardi ήταν φέτος στην ομάδα μηχανικών του Αλόνσο υπό τις εντολές του Αντρέα Στέλλα. Από σήμερα δουλεύει με το Ράικονεν. Ο 34χρονος στα χρόνια του στη Ferrari είχε συνεργαστεί με τους Στέλλα και Ντάιερ. Ο Στέλλα σήμερα είναι στο πλευρό του Αλόνσο ενώ ο Κρις Ντάιερ δε βρίσκεται πια στην ομάδα. Πλήρωσε την απόφαση για το πρόωρο πιτ στοπ του Αλόνσο στο Άμπου Ντάμπι που κόστισε τον τίτλο στον Ισπανό το 2010. Σήμερα εργάζεται για λογαριασμό της BMW στο DTM.
Ο Ράικονεν αναμένεται να φορέσει την κόκκινη φόρμα
και να οδηγήσει το νέο μονοθέσιο της Ferrari στις 28/1 στη Χερέθ όπου ξεκινούν οι δοκιμές εξέλιξης του 2014. Εκεί θα φανεί και κατά πόσο είναι απόλυτα πετυχημένη η επέμβασή του στη μέση.
Με μόττο το «Unwrap Your Style» και χιλιάδες νέους κωδικούς από τις χειμερινές συλλογές, το κατάστημα Sneaker Cage στο The Mall Athens αποτελεί κορυφαίο προορισμό για athleisure εμφανίσεις που δεν θυσιάζουν το στυλ για την άνεση.
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.