Έρχεται η νέα Mercedes EQC

Έρχεται η νέα Mercedes EQC

H Mercedes έχει ξεκινήσει την εξέλιξη της δεύτερης γενιάς του ηλεκτρικού SUV με το οποίο μπήκε στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης.

Merc_EQC__2_
Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης ενός νέου αμιγώς ηλεκτρικού SUV. Αυτό τουλάχιστον αποδείχθηκε από κατασκοπευτικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δημόσια και μαρτυρούν, πως η Mercedes δουλεύει πάνω σε μια νέα EQC, ώστε να διαθέτει έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο απέναντι στη νέα BMW iX3 και το Tesla Model Y.
Το λανσάρισμα του νέου μοντέλου υπολογίζεται για το 2026, επομένως η εταιρεία από τη Στουτγάρδη μετράει αντίστροφα για την ολοκλήρωση της νέας σχεδίασης και φιλοσοφίας της EQC. Οι Γερμανοί στοχεύουν στα υψηλότερα επίπεδα ευρυχωρίας, της χωρητικότητας αποσκευών, αλλά ταυτόχρονα και στη μείωση του βάρους για μεγαλύτερη οδηγική ευελιξία. Επιπρόσθετα θα υπάρχουν μεγαλύτερες μπαταρίες με αυξημένη αυτονομία. Το πρωτότυπο που κυκλοφόρησε σε δημόσιους δρόμους και φωτογραφίες του δημοσιοποιήθηκαν δεν μας δίνει μία ξεκάθαρη εικόνα και μοιάζει πιο πολύ ως το επόμενο EQC, παρά σαν κάτι εντελώς νέο. Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της Mercedes αναμένεται να κατασκευάζεται στο εργοστάσιό της στο Βανς, της Αλαμπάμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης