Η εντυπωσιακή Mercedes S-Class της Mansory

Η εντυπωσιακή Mercedes S-Class της Mansory

Η Mansory δημιούργησε μία εξωπραγματικής ισχύος Mercedes-AMG S-Class.

231130125758_Mercedes-Mansory-773365

H σχέση της Mercedes-AMG με τη Mansory είναι ιδιαίτερα στενή καθώς o Γερμανός βελτιωτής ουκ ο λίγες φορές στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με τα μοντέλα της φίρμας από το Αφάλτερμπαχ.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της ναυαρχίδας S-Class να πέσει στα χέρια των ανθρώπων της Mansory, οι οποίοι θέλησαν εκτός από το εικαστικό κομμάτι να δώσουν και εκρηκτικές επιδόσεις στο πολυτελές μοντέλο.

Σε πρώτη φάση, η Mansory θέλησε να διαχωρίσει τη συγκεκριμένη έκδοση S 63 E Performance από τις υπόλοιπες της γκάμας με τις οποίες είχε ασχοληθεί. Για να το κάνει αυτό επέλεξε ένα ιδιαίτερο πακέτο αναβαθμίσεων που περιλαμβάνει επανασχεδιασμένες γρίλιες στο εμπρός μέρος της μάσκας με μεγαλύτερα ανοίγματα για την εισαγωγή αέρα, καπό από ανθρακονήματα, ειδικά σχεδιασμένα DRL φώτα και πίσω φώτα σε στυλ Formula 1 μαζί με τον εντυπωσιακό διαχύτη.

Η σπορ εμφάνιση συνοδεύεται από σημαντική αναβάθμιση στην απόδοση του εν λόγω μοντέλου. Το υβριδικό σύνολο της S 63 E Performance αποτελείται από τον twin-turbo V8 κινητήρα 4,0 λίτρων και έναν ηλεκτροκινητήρα. Το σύνολο έχει αποκτήσει ακόμα περισσότερη ισχύ και ροπή. Η δύναμη πλέον φτάνει τους 892 ίππους και η ροπή έχει σκαρφαλώσει τα 1.490 Nm. Αυτό μεταφράζεται με 0-100 χλμ./ώρα σε 2,8 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα στα 320 χλμ./ώρα.

Τέλος, να αναφερθεί ότι η τιμή για την συγκεκριμένη Mercedes-AMG S63 E Performance της Mansory παραμένει άγνωστη, αν και είναι πολύ πιθανό να ξεπερνά τις 300.000-320.000 ευρώ. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης