Το ηλεκτρικό μέλλον της Nissan

Το ηλεκτρικό μέλλον της Nissan

Το αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο Hyper Urban δείχνει τις προθέσεις της Nissan.

231003132105_Nissan-Hype-Urban-4k_II

Η προσπάθεια της Nissan για να εξελίξει και να εντάξει στην γκάμα της ηλεκτρικά μοντέλα έχει αρχίσει να γίνεται εμφανής, καθώς έως το τέλος της δεκαετίας θα παρουσιάσει 19 καινούργια αμιγώς ηλεκτρικά επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα.

Τελευταίο δημιούργημα αποτελεί το πρωτότυπο Hyper Urban που θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο, από τις 26 Οκτωβρίου ως τις 5 Νοεμβρίου

Πρόκειται για ένα όχημα το οποίο έχει σκοπό να καταδείξει τόσο τη σχεδιαστική πρακτική όσο και την τεχνολογία που πρόκειται να διαθέτουν τα επερχόμενα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα. παραγωγής της ιαπωνικής φίρμας.

Το εντυπωσιακό αμάξωμά του είναι βαμμένο σε κιτρινωπό χρώμα, το οποίο έχει τη δυνατότητα να αλλάζει απόχρωση αναλόγως του φωτός το οποίο πέφτει επάνω του. Αντίστοιχα, οι εμπρός και πίσω πόρτες ανοίγουν προς τα επάνω, ενώ τα καθίσματά του μπορούν να μετατραπούν σε ανάκλιντρα για την άνετη μετακίνηση των επιβατών.

Το ταμπλό έχει τη δυνατότητα να μετατρέπεται στη διαμόρφωσή του, αναλόγως της επιθυμίας του οδηγού.

Ο Μακότο Ούτσιντα, CEO της Nissan, έχει ανακοινώσει ότι η εταιρεία θα διαθέτει μόνο αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα στην ευρωπαϊκή αγορά ως το 2030, την στιγμή που θα σταματήσει η διάθεση μοντέλων με θερμικό κινητήρα.
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης