Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Το τμήμα STI έχει επέμβει σημαντικά στις αναρτήσεις καθώς το BRZ tS διαθέτει αμορτισέρ της Hitachi (Showa) αυξάνοντας την ευελιξία και την ακρίβεια στους χειρισμούς. Εκτός από τις αναρτήσεις, οι ζάντες είναι 18 ιντσών με ελαστικά Michelin Pilot Sport 4, ενώ τα φρένα είναι της Brembo με χρυσές δαγκάνες που δίνουν μια άγρια σπορ νότα στην αισθητική του μοντέλου.
Παράλληλα, στο εσωτερικό ο οδηγός απολαμβάνει πολλές σπορ λεπτομέρειες, όπως οι μπλε ραφές στα καθίσματα, το λογότυπο STI στο μπουτόν εκκίνησης και τα εξελιγμένα ψηφιακά όργανα, ενώ μεγάλη οθόνη αφής φροντίζει για την ενημέρωση και διασκέδαση των επιβατών. Το ντεμπούτο του μοντέλου πραγματοποιήθηκε στο Subiefest στην Αμερική όπου και θα ξεκινήσει την εμπορική τους καριέρα, ενώ παραμένει άγνωστο αν θα ταξιδέψει μέχρι τις αγορές της Ευρώπης.