Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Στο εσωτερικό με το χαρακτηριστικό σύμπλεγμα των ελεύθερων οθονών η στάνταρ διάταξη αποτελείται πλέον από μια οθόνη των 7,0 ιντσών και μια των 10,25 ιντσών. Από κει και πέρα υπάρχουν περισσότερα ανακυκλωμένα υλικά, ενώ έχει αναβαθμιστεί και ο βασικός εξοπλισμός, ενώ για τον προαιρετικό και για χάρη της διευκόλυνσης στην επιλογή έχουν γίνει πακέτα. Αναβαθμισμένο είναι φυσικά και το σύστημα infotainment MBUX.
H γκάμα των κινητήρων βενζίνης είναι πλήρως εξηλεκτρισμένη. Οι βασικές εκδόσεις είναι και πάλι οι C 180 και C 180 d με τετρακύλινδρα σύνολα 1.332 και 1.950 κυβικών που αποδίδουν 136 και 116 ίππους αντίστοιχα. Η γκάμα περιλαμβάνει και την plug-in υβριδική CLA 250e με το σύνολο των 1.332 κυβικών και των 163 ίππων και ένα ηλεκτροκινητήρα 109 ίππων. Η συνδυαστική απόδοση φτάνει τους 218 ίππους, ενώ η ηλεκτρική αυτονομία -η μπαταρία έχει ενεργειακή χωρητικότητα 15,6 kWh- κυμαίνεται από 71 έως και 82 χιλιόμετρα.