Η ICTS Hellas αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας στην Ελλάδα, με παρουσία σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών στη χώρα και υλοποίηση απαιτητικών έργων σε κρίσιμους τομείς, όπως για παράδειγμα σε data centers.
Λίγες ώρες πριν την επίσημη παρουσίαση στο Arese στο Μουσείο «La Macchina del Tempo» διέρρευσαν οι εικόνες του πολυαναμενόμενου compact SUV και των προδιαγραφών του.
Το μοντέλο παραγωγής μοιάζει πολύ με το πρωτότυπο του αυτοκινήτου που παρουσιάστηκε πριν από σχεδόν 3 χρόνια στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2019.
Τις μικρές διαφορές, είχε προανακοινώσει ο CEO της εταιρίας, ο Jean-Philippe Imparato, λέγοντας ότι θα υπάρχουν αλλαγές σε σύγκριση με το πρωτότυπο αυτοκίνητο, αλλά όχι τόσο δραστικές όσο θα μπορούσε κανείς να φανταστεί.
Αποκαλύφθηκε επίσης το εσωτερικό της Alfa Romeo Tonale. Και εδώ, δεν υπάρχουν πάρα πολλές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το πρωτότυπο. Το χαρακτηριστικό σχήμα του ταμπλό έχει διατηρηθεί, με την εμφάνιση ψηφιακών οθονών “κρυμμένες” σε σχήματα αναλογικών οργάνων ελέγχου. Μόνο η οθόνη πολυμέσων uConnect φαίνεται να είναι ελαφρώς διαφορετική.
ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ