Η Toyota GR Corolla των +300 ίππων

Η Toyota GR Corolla των +300 ίππων

Η Toyota συνεχίζει να προκαλεί τους φίλους της αυτοκίνησης, δίνοντας λίγα, αλλά άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία για την ισχυρότερη έκδοση της Corolla που θα φέρει τα λογότυπα GR.

211206115424_Toyota-GR-Corolla

Οι άνθρωποι της ιαπωνικής εταιρείας δεν έχουν ανακοινώσει κάτι επισήμως, αλλά αρέσκονται στο να δημοσιεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάποιες teaser φωτογραφίες, προϊδεάζοντάς μας για την άφιξη της «καυτής» GR Corolla. 

H πιο πρόσφατη εξ αυτών απεικονίζει μία ιδιαίτερης δυναμικής εμφάνισης πεντάθυρη Corolla, χάρη στην παρουσία μίας μεγάλης αεροτομής και ψευδοαπολήξεων της εξάτμισης, η οποία βρίσκεται σταθμευμένη μέσα σε ένα χώρο αποθήκευσης εμπορευματοκιβωτίων. Αλλά η ουσία βρίσκεται στο καμουφλαρισμένο όχημα που βρίσκεται σε δεύτερο πλάνο, πίσω από την απλή έκδοση. 

Όπως προδίδει η εικαστική πλευρά του, με την ευμεγέθη εμπρός μάσκα και τον αεροδυναμικής σχεδίασης προφυλακτήρα πιθανότατα να είναι η GR Corolla. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές το νέο μοντέλο θα ενσωματώνει το μοτέρ του GR Yaris, ήτοι έναν turbo τρικύλινδρο κινητήρα 1,6 λίτρων, με την ισχύ του στην συγκεκριμένη περίπτωση να ξεπερνά τους 300 ίππους. Και εδώ θα κάνει αισθητή την παρουσία του το σύστημα τετρακίνησης, τα μπλοκέ διαφορικά Τόρσεν και το μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης