Ροσμπίφ μπρεζέ και καρότα με σάλτσα πουλέτ

Ροσμπίφ μπρεζέ και καρότα με σάλτσα πουλέτ

Ένα σιγομαγειρεμένο στους χυμούς του μοσχαράκι, με τη σάλτσα του να αναδεικνύει όλα τα αρώματα από τα λαχανικά που το συνοδεύουν στην κατσαρόλα. Σερβίρεται συνήθως με ζυμαρικά

Ροσμπίφ μπρεζέ και καρότα με σάλτσα πουλέτ
Βήμα 1
Ροσμπίφ: Κόβουμε σε φέτες τα καρότα και τα κρεμμύδια. Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό και το σέλινο. Σε κατσαρολάκι βράζουμε 500 ml νερό και διαλύουμε τον κύβο λαχανικών.

Αναλυτικά η συνταγή στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης