Κεράσια: Η υψηλή διατροφική τους αξία και πόσα να τρώμε κάθε μέρα
Κεράσια: Η υψηλή διατροφική τους αξία και πόσα να τρώμε κάθε μέρα
Το κεράσι εκτός από την ευχάριστη γεύση και την υψηλή περιεκτικότητα σε νερό, αποτελεί πλούσια πηγή φυτοχημικών ενώσεων, βιταμινών και μετάλλων
Σύγχρονες μελέτες αναδεικνύουν τον ρόλο του ως ένα φυσικό λειτουργικό τρόφιμο, με σημαντική συμβολή στην αντιοξειδωτική άμυνα, τη ρύθμιση της φλεγμονής και την υποστήριξη της καρδιομεταβολικής υγείας. Η κατανάλωση του έχει συσχετιστεί με ποικίλα οφέλη για την υγεία, μεταξύ των οποίων η βελτίωση της ποιότητας του ύπνου, την ανακούφιση από μυϊκούς πόνους και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων.
Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr.
Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα