Tα leftovers συναντούν τον πουρέ πατάτας, τη μπεσαμέλ και τις κρέπες και μετατρέπονται στα πιο απολαυστικά πιάτα
Με τα προϊόντα Μαγειρικής ΓΙΩΤΗΣ, όπως είναι η Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ, ο Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ και το Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ, μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε δημιουργικά και να τα μετατρέψουμε σε πεντανόστιμα, σπιτικά πιάτα
Το φαγητό της προηγούμενης ημέρας δεν χρειάζεται να πηγαίνει χαμένο. Με τα προϊόντα Μαγειρικής ΓΙΩΤΗΣ, όπως είναι η Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ, ο Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ και το Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ, μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε δημιουργικά και να τα μετατρέψουμε σε πεντανόστιμα, σπιτικά πιάτα. Λίγα υλικά από το ψυγείο, λίγη φαντασία και η ποιότητα ΓΙΩΤΗΣ αρκούν για να δώσουν νέα πνοή σε φαγητά που περισσεύουν, έτσι ώστε να μην αφήσουμε τίποτα να πάει χαμένο.
Ποιος είπε ότι ζυμαρικά που έχουν περισσέψει από την προηγούμενη ημέρα δεν μπορούν να μετατραπούν σε ένα λαχταριστό au Gratin με Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ ή ότι το ψητό κοτόπουλο δεν μπορεί να βρει ξανά τη θέση του σε ένα νέο, ζεστό πιάτο με πουρέ πατάτας; Όταν τα σωστά υλικά συναντούν τη φαντασία, η κουζίνα μετατρέπεται σε εργαστήριο γεύσης και βιωσιμότητας.
Ποιοτικά προϊόντα, όπως ο Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ, η Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ και το Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ, δεν προσφέρουν μόνο ευκολία, αλλά και εγγυημένη απόλαυση. Αξιοποιώντας δε, τα leftovers για ένα ακόμα υπέροχο σπιτικό πιάτο, το zero food waste ξεκινά στην κουζίνα μας.
Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr