Βασίλης Παπαγιαννάκος: «Το μέλλον απαιτεί προσαρμογή στην αμπελουργία»
Βασίλης Παπαγιαννάκος: «Το μέλλον απαιτεί προσαρμογή στην αμπελουργία»
Ο Βασίλης Παπαγιαννάκος, στο 2ο Cantina Academy, με αντικείμενο: «Διασφαλίζοντας το μέλλον της τροφής», στην Αθήνα
Ο Βασίλης Παπαγιαννάκος, εκπρόσωπος της τρίτης γενιάς οινοποιών, μίλησε για την εξέλιξη και τις προκλήσεις της ποικιλίας Σαββατιανό, αναδεικνύοντας τη μοναδική της θέση στον ελληνικό αμπελώνα και τις προοπτικές που ανοίγονται στο μέλλον.
«Η λύση ήταν από τους πρώτους, αν όχι ο πρώτος, που απέδειξε πως το Σαββατιανό μπορεί να παλαιώσει και να βγάλει πολύ ωραία κρασιά, να σταθεί ως ένα σοβαρό terroir-driven κρασί τις τελευταίες δεκαετίες», τόνισε αρχικά, υπογραμμίζοντας τη σημασία της τοπικής ταυτότητας και της ποιότητας.
Διαβάστε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
«Η λύση ήταν από τους πρώτους, αν όχι ο πρώτος, που απέδειξε πως το Σαββατιανό μπορεί να παλαιώσει και να βγάλει πολύ ωραία κρασιά, να σταθεί ως ένα σοβαρό terroir-driven κρασί τις τελευταίες δεκαετίες», τόνισε αρχικά, υπογραμμίζοντας τη σημασία της τοπικής ταυτότητας και της ποιότητας.
Διαβάστε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα