Dr. Oded Sagee: Πώς η βιοτεχνολογία ενισχύει την ανθεκτικότητα και τη διατροφική αξία των τροφίμων

Dr. Oded Sagee: Πώς η βιοτεχνολογία ενισχύει την ανθεκτικότητα και τη διατροφική αξία των τροφίμων

Ο Dr. Oded Sagee, στο 2ο Cantina Academy, με αντικείμενο: «Διασφαλίζοντας το μέλλον της τροφής», στην Αθήνα

Dr. Oded Sagee: Πώς η βιοτεχνολογία ενισχύει την ανθεκτικότητα και τη διατροφική αξία των τροφίμων
Η σύγχρονη γεωργία και η βιοτεχνολογία διαμορφώνουν μια νέα εποχή στην παραγωγή τροφίμων, με στόχο την αύξηση της αποδοτικότητας, τη βελτίωση της διατροφικής αξίας και την ενίσχυση της ανθεκτικότητας των καλλιεργειών στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής και των ασθενειών, τόνισε ο Dr. Oded Sagee, κατά την ομιλία του στο 2o Cantina Academy με θέμα: «Διασφαλίζοντας το μέλλον της τροφής».

Διαβάστε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης