Κατσικομακαρονάδα Ηρακλειάς: Bήμα-βήμα η άψογη εκτέλεση της συνταγής

Κατσικομακαρονάδα Ηρακλειάς: Bήμα-βήμα η άψογη εκτέλεση της συνταγής

Η ακριβής παραδοσιακή συνταγή, για κατσικομακαρονάδα Ηρακλειάς, μιας Κυκλαδίτισσας γιαγιάς, που μαγειρευόταν με ντόπιο κατσικάκι

Κατσικομακαρονάδα Ηρακλειάς: Bήμα-βήμα η άψογη εκτέλεση της συνταγής
Συμβουλές για την κατσικομακαρονάδα Ηρακλειάς

Η τέλεια σάλτσα

Είναι πολύ σημαντικό η σάλτσα να είναι «καθαρή», γι’ αυτό όποια εκδοχή κι αν ακολουθήσετε προτείνω να την περάσετε από μέτριο σουρωτήρι ώστε να περάσει και να λιώσει το κρεμμύδι που θα τη χυλώσει ακόμη πιο ωραία, αλλά κυρίως για να εξαλείψετε την πιθανότητα να περιέχει τρίμματα από κόκαλα του ζώου (από τη μεριδοποίησή του) που είναι ενοχλητικά, ενώ μπορεί να προκαλέσουν και ατυχήματα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης