Γιώργο Ζαννάκη, γιατί όλοι μιλούν για την Ηλιόπετρα;
Γιώργο Ζαννάκη, γιατί όλοι μιλούν για την Ηλιόπετρα;
Περάσαμε ένα απόγευμα συνομιλώντας με τον σεφ πατρόν του πολυσυζητημένου εστιατορίου της Θεσσαλονίκης
«Ξεκίνησα να εργάζομαι ως σερβιτόρος στο εστιατόριο Ερμής στη Ρογκότη. Ένα αστικού τύπου εστιατόριο σε ένα διώροφο νεοκλασικό που σέρβιρε μαγειρευτό φαγητό, ζυμαρικά και πιάτα σχάρας, όπως παϊδάκια με δεντρολίβανο και πουρέ πατάτας. Εκεί αγάπησα τη μαγειρική και αποφάσισα να ασχοληθώ με την κουζίνα. Αφού τελείωσα τη σχολή μαγειρικής, ξεκίνησα να εργάζομαι σε κουζίνες σε μαγαζιά της Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα τα καλοκαίρια το έσκαγα στους Λειψούς. Σε μια τέτοια απόδραση δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον Γιάννη Λουκάκη που μου ζητούσε να ενταχθώ στο δυναμικό της Μούργας. Έτσι και έγινε. Στη Μούργα έμεινα δύο χρόνια και αν δεν άνοιγα την Ηλιόπετρα νομίζω πως θα ήμουν ακόμα εκεί»
Διαβάστε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
Διαβάστε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα