Οι συνεχείς τεχνολογικές εξελίξεις έχουν αλλάξει τα δεδομένα σε πολλούς κλάδους της Οικονομίας και οι εργαζόμενοι χρειάζεται να αναπτύξουν νέες δεξιότητες για να είναι ανταγωνιστικοί και παραγωγικοί.
Μαγειρίτσα καρπενησιώτικη
Μαγειρίτσα καρπενησιώτικη
Λείπει η μαγειρίτσα από το πασχαλινό τραπέζι; Ποτέ! Αυτή η καρπενησιώτικη εκδοχή με μαγγίπες (ποικιλία κρεαμμυδιών της Ευρυτανίας) θα σας ενθουσιάσει!
Διαδικασία
Βήμα 1
Βράζετε το κεφαλάκι σε μπόλικο νερό και κρατάτε στην άκρη το ζωμό του. Σε ξεχωριστή κατσαρόλα ζεματάτε τη συκωταριά και τα εντεράκια για λίγα λεπτά. Ύστερα στραγγίζετε τη συκωταριά και την κόβετε σε ψιλά κομματάκια. Κάνετε το ίδιο και με τα εντεράκια.
Δείτε τα υλικά και όλα τα βήματα της συνταγής στο cantina.protothema.gr
Βήμα 1
Βράζετε το κεφαλάκι σε μπόλικο νερό και κρατάτε στην άκρη το ζωμό του. Σε ξεχωριστή κατσαρόλα ζεματάτε τη συκωταριά και τα εντεράκια για λίγα λεπτά. Ύστερα στραγγίζετε τη συκωταριά και την κόβετε σε ψιλά κομματάκια. Κάνετε το ίδιο και με τα εντεράκια.
Δείτε τα υλικά και όλα τα βήματα της συνταγής στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα