Τα πιο αφράτα και μυρωδάτα τσουρέκια της Αθήνας

Τα πιο αφράτα και μυρωδάτα τσουρέκια της Αθήνας

Μπορεί να το βρίσκουμε όλο τον χρόνο στα αγαπημένα μας ζαχαροπλαστεία και στους φούρνους αλλά αυτές τις ημέρες έχει πραγματικά την τιμητική του παντού.

Τα πιο αφράτα και μυρωδάτα τσουρέκια της Αθήνας
Το αγαπημένο μας πασχαλινό γλυκό είναι αναμφισβήτητα το τσουρέκι. Μπορεί να το βρίσκουμε όλο τον χρόνο στα αγαπημένα μας ζαχαροπλαστεία και στους φούρνους αλλά αυτές τις ημέρες έχει πραγματικά την τιμητική του παντού. Η αλήθεια είναι ότι το ζύμωμα και το φούρνισμα θέλουν χρόνο και ιδιαίτερη τέχνη για να γίνουν σωστά. Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι λίγοι αυτοί που έχουν τη διάθεση και την υπομονή να φτιάξουν σπιτικά τσουρέκια. Ευτυχώς όμως σε αυτή την πόλη είναι πολλοί οι επαγγελματίες, ζαχαροπλάστες και αρτοποιοί, που φτιάχνουν εξαιρετικά τσουρέκια, σε κλασικές και εναλλακτικές εκδοχές, προσφέροντάς μας πολλές και διαφορετικές λαχταριστές επιλογές.

Δείτε τη συνέχεια στο Cantina.protothema.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης