Κοτόπουλο με μανιτάρια, ξινομηλο και κάρι

Κοτόπουλο με μανιτάρια, ξινομηλο και κάρι

Το κοτόπουλο σε αυτήν την συνταγή έχει ασιατικά αρώματα. Μαγειρεμένο με μανιτάρια, ξινόμηλο και κάρι αποτελεί μία ιδιαίτερη, αλλά και ταυτόχρονα εύκολη πρόταση για το καθημερινό τραπέζι, καθώς απαιτεί λίγο χρόνο για την προετοιμασία του.

NET-MANITARIA
Καθαρίζετε και ξεπλένετε τα μανιτάρια. Τα ψιλοκόβετε κάθετα σε φετούλες μαζί με τους μίσχους τους. Ζεσταίνετε το λάδι σε πλατιά, ρηχή κατσαρόλα και σοτάρετε τα κρεμμύδια μαζί με το κάρι για μερικά λεπτά. Προσθέτετε το κοτόπουλο και το σοτάρετε μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές.

Σβήνετε με το κρασί . Όταν εξατμιστεί, προσθέτετε τα μανιτάρια και βράζετε το φαγητό σε μέτρια φωτιά με σκεπασμένη την κατσαρόλα για 15 λεπτά. Αλατοπιπερώνετε. Προσθέτετε το μέλι, το ξινόμηλο, τα αμύγδαλα και τα κουκουνάρια. Συνεχίζετε το βράσιμο 5 λεπτά ακόμα. Σερβίρετε με ρύζι basmati.

Δείτε αναλυτικά τη συνταγή και όλα τα υλικά στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης