WenCoop: Εξήντα γυναίκες – επιχειρηματίες στον «στίβο» της ενέργειας

WenCoop: Εξήντα γυναίκες – επιχειρηματίες στον «στίβο» της ενέργειας

Εχτισαν σε χρόνο-ρεκόρ φωτοβολταϊκό σταθμό στη Χαλκιδική που θα τις απαλλάξει από το ενεργειακό κόστος και επεκτείνουν τον σχεδιασμό σε νέα έργα ΑΠΕ - Πως κάνουν πράξη την ενεργειακή επανάσταση στον κόσμο του net zero

wencoop_xr
Μάχη με την ακρίβεια στην αγορά ηλεκτρισμού θα συνεχίσει να δίνει η κυβέρνηση και τους επόμενους μήνες, αφού οι διακυμάνσεις των τιμών προβλέπεται να διατηρηθούν σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα πιέζοντας τα ελληνικά νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις. Το ασταθές περιβάλλον, σύμφωνα με τις προβλέψεις των αναλυτών, θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό και του 2022, δημιουργώντας πρόσθετες ανάγκες χρηματοδότησης των οικιακών καταναλωτών αλλά και των επαγγελματιών που επωμίζονται τα απόνερα της κρίσης και καλούνται να πληρώσουν φουσκωμένους λογαριασμούς ακόμη και μετά τις επιδοτήσεις.

H WenCoop είναι μια ενεργειακή κοινότητα που μετρά μόλις έναν χρόνο ζωής. Ηρθε όμως να αγκαλιάσει 60 γυναίκες επιχειρηματίες σε όλη την Ελλάδα σε μια πρωτόγνωρη συγκυρία ανάφλεξης των τιμολογίων ηλεκτρικής ενέργειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης