Τζόκινγκ και smartphone: Αυτά είναι τα aplications που θα σε βοηθήσουν και θα σε διασκεδάσουν

Τζόκινγκ και smartphone: Αυτά είναι τα aplications που θα σε βοηθήσουν και θα σε διασκεδάσουν

Αγόρασες τις φόρμες σου, πήρες τα αθλητικά σου παπούτσια και με το smartphone στο χέρι σου ξεχύθηκες στην πόλη για να απολαύσεις το τζόκινγκ και τις ευεργετικές του ιδιότητες.

Τζόκινγκ και smartphone: Αυτά είναι τα aplications που θα σε βοηθήσουν και θα σε διασκεδάσουν
 Τα χρόνια που το κινητό χρησίμευε μόνο για τη μουσική, εν ώρα τρεξίματος, έχει περάσει ανεπιστρεπτί, καθώς πλέον διατίθενται δεκάδες app που θα σε βοηθήσουν να επικοινωνείς με άλλους δρομείς, να παρακολουθείς την εξέλιξη σου και άλλα πολλά...που θα τα ανακαλύψετε στις κορυφαίες εφαρμογές παρακάτω.  

RunKeeper




Κλείσιμο
Υπάρχει λόγος που η εφαρμογή αυτή είναι η πρώτη που σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς τη λέξη "τρέξιμο". Για κάτι που είναι δωρεάν, το RunKeeper προσφέρει πολλές δυνατότητες. Με αυτό μπορείς να καταγράψεις δεδομένα από το περπάτημα, το τρέξιμο ή ακόμα και το ποδήλατο. Τόσο κατά τη διάρκεια, όσο και στο τέλος, η εφαρμογή θα σου εμφανίζει διάφορα στατιστικά, τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις προς όφελος σου για να δεις που πρέπει να βελτιωθείς. Αυτές οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες και online μέσω της επίσημης ιστοσελίδας.


Nike+ Running




Το όνομα της εταιρίας Nike είναι συνδεδεμένο με εφαρμογές που προορίζονται για άθληση και το Nike+ Running συμβάλλει ιδιαίτερα σε αυτό. Περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά που θα περίμενε κανείς από μια τέτοια εφαρμογή, όπως στατιστικά, power songs, χάρτες κλπ. Αυτό όμως που το κάνει να ξεχωρίζει, είναι τα social στοιχεία που έχει υλοποιήσει η εταιρεία. Κατά τη διάρκεια του τρεξίματος θα ακούς τα "cheers" που στέλνουν οι φίλοι σου από το Facebook και το Path, κάτι που θα μπορεί να σου δώσει την απαραίτητη δύναμη για να κάνεις αυτό το "ακόμα 1 χιλιόμετρο" που θέλεις. Η Nike έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και στο website της, όπου μπορείς να θέσεις στόχους και να δεις τους πιο δημοφιλείς δρόμους για τρέξιμο 

Endomondo




Πρόκειται για μία από τις πιο αναγνωρισμένες εφαρμογές για τρέξιμο. Με το Endomondo μπορείς να καταγράφεις πληροφορίες για την απόσταση, την ταχύτητα, τις θερμίδες και άλλα. Γενικά προσφέρει όλα όσα προσφέρουν οι παραπάνω εφαρμογές. Επιπλέον μπορείς να δημιουργείς διαδρομές και να προκαλείς τόσο το χρόνο που κάνεις ο ίδιος, όσο και οι φίλοι σου. Η PRO έκδοση κοστίζει, αλλά προσφέρει μια πληθώρα χαρακτηριστικών που το κάνουν ακόμα καλύτερο.

Zombies, Run!




Αν βρίσκεις το τρέξιμο βαρετό, τότε μπορείς να πεις πως το Zombies, Run! δημιουργήθηκε ακριβώς για εσένα. Περιλαμβάνει περισσότερες από 30 αποστολές, στις οποίες καλείσαι όχι απλά να τρέχεις για να γυμνάσεις το σώμα σου, αλλά για να σωθείς από τα zombies που σε κυνηγούν. Καθώς τρέχεις μαζεύεις εφόδια που αργότερα χρησιμοποιούνται για τη σωτηρία του κόσμου. Δεν παίζουμε εδώ κύριοι, η ανθρωπότητα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και πρέπει να επιβιώσεις!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης