5 "απαραίτητα" γκάτζετς για το τρέξιμο

5 "απαραίτητα" γκάτζετς για το τρέξιμο

Tα gadget που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την άσκησή σας

5 "απαραίτητα" γκάτζετς για το τρέξιμο
Είτε είσαστε μαραθωνοδρόμοι είτε απλά σας αρέσει το τρέξιμο μετά από μία κουραστική μέρα στη δουλειά, συγκεντρώσαμε 5 πολύ καλά γκάτζετ τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν στην βελτίωση της άσκησής σας και στην απόλαυση της νέας «τρέλας» που έχει συναρπάσει τους λάτρες του τρεξίματος.


1.    Nike+ Sensor
O σένσορας της Nike συνδυάζεται με τα παπούτσια σας και σας βοηθά να παρακολουθείτε την απόσταση, την ταχύτητα και τις θερμίδες που καίτε κάθε φορά που τρέχετε. Έχετε παράλληλα τη δυνατότητα να κάνετε upload τα στοιχεία αυτά στην ιστοσελίδα Nike+ για να μπορέσετε να έχετε μία συνολική εικόνα της άσκησης. Τα παπούτσια Nike+ για τρέξιμο έχουν ειδική θήκη στη σόλα για τον σένσορα, αλλά μπορείτε άνετα να τον «κουμπώσετε» στα κορδόνια οποιασδήποτε άλλης μάρκας παπουτσιών. Οι συμβατές συσκευές είναι Apple iPod touch (από 2G και επόμενα μοντέλα), iPhone (3GS και επόμενα μοντέλα), iPod nano (με το Nike+ iPod Sport Kit), Nike+ SportWatch και Νike+ Sportband.

Κλείσιμο




2.    Garmin Forerunner 910XT GPS Watch
Με δυνατότητα περισσότερων δεδομένων στο χέρι σας, κυριολεκτικά, μπορείτε να έχετε την απόσταση, την ταχύτητα, τις θερμίδες, τον σφυγμό, το υψόμετρο και την τοποθεσία για το τρέξιμό σας σε ένα μόνο γκατζετάκι. Ιδανικό και για ποδηλάτες.



3.    Plantronics Backbeat 903 Stereo Bluetooth Headphones

Με συνδεσιμότητα Bluetooth δεν χρειάζεται να έχετε το κλασσικό πρόβλημα με τα ενοχλητικά καλώδια.



4.    iPod Nano.
Με Bluetooth, to iPod Νano σας δίνει τη δυνατότητα να ακούτε τα πάντα, από ραδιόφωνο μέχρι τραγούδια ή audiobooks για να περνάει η ώρα του τρεξίματος.



5.    Βelkin Neoprene Slim Fit Armband
Σχεδιασμένο να κρατά ένα iPhone 5 και με τσαντάκι για τα κλειδιά σας, το Armband αυτό είναι ιδανικό. Ούτε θα χάσετε τα κλειδιά σας, ούτε θα χάσετε την επαφή σας με τον έξω κόσμο όσο θα βρισκόσαστε στο “groove” της εξάσκησης.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης