Μία εβδομάδα. Ένα PEUGEOT 3008. Σκανάρεις και φεύγεις διακοπές!

Μία εβδομάδα. Ένα PEUGEOT 3008. Σκανάρεις και φεύγεις διακοπές!

#All aboard Οι φετινές σου διακοπές παίρνουν εκκίνηση από την Peugeot Automotivo στο Avenue Mall Athens!

peugeot01
#booking, τελεία, Peugeot Automotivo
Σκανάρεις & φεύγεις. Οι φετινές σου διακοπές έχουν «κλειστεί» με το επαναστατικό PEUGEOT 3008!

Το Παρίσι είναι πιο κοντά απ´ όσο ξέρεις. Αλλά και δεν χρειάζεται να ταξιδέψεις χιλιάδες χιλιόμετρα για να ζήσεις το Ραλί Ντακάρ. Ή να 'χεις δοκιμάσει σώμα και πείνα στον Άγιο Δομίνικο με Survivor καταστάσεις.

Αρκεί, μόνο, να κάνεις τη δική σου στάση στο Avenue Μall Athens και να βιώσεις από πρώτο χέρι την εικονική πραγματικότητα. Εκεί, να ξέρεις πως ένα όμορφο κορίτσι της Automotivo Peugeot, της επίσημης αντιπροσωπείας Peugeot που συμπλήρωσε ήδη 25 χρόνια αξιόπιστης φροντίδας στο αυτοκίνητό σου, σε περιμένει. Μη διστάσεις... Άσε τις ντροπές. Είναι αυτό (το κορίτσι, λέμε...) που θα σε ξεναγήσει στη Virtual Reality εμπειρία.

Άλλωστε, όπως είπε ο Mark Zuckerberg, ο ιδρυτής του Facebook, μιλώντας για τις νές δυνατότητες του Virtual Reality, «αν δεν μπορείς να σκεφτείς κάποιον τρόπο που η πραγματικότητα της ζωής σου δεν μπορεί να είναι καλύτερη, τότε δεν σκέφτεσαι αρκετά». Μέχρι να πακετάρεις, λοιπόν, τις βαλίτσες σου, στα χαοτικά 1670 lt αποσκευών του Peugeot 3008, μπορείς να έχεις μια πρόγευση της πραγματικής ζωής μέσα σε ένα Peugeot 3008.

Φόρεσε τα ειδικά γυαλιά. Κάτσε αναπαυτικά μέσα στο iCockpit του Peugeot 3008. Άσε τους νευρώνες του εγκεφάλου σου να περιπλανηθούν σε ένα μαγικό ταξίδι καθώς θα βλέπεις να περνούν τρισδιάστατα videos μπροστά σου. Τελείως «αλλού» στο Avenue. Εδώ, στο τεχνολογικό περίπτερο της Peugeot Automotivo, όπου έχεις την ευκαιρία να ζήσεις το διαφορετικό.

Κλείσιμο
Συνοδήγησε με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή των αγώνων ράλι και αντοχής, Sébastien Loeb, μέσα στο αγωνιστικό Peugeot 3008DKR Maxi που κέρδισε (και) το φετινό Ντακάρ. Δες γιατί το Peugeot 3008 ξαναγράφει νέα κεφάλαια στο λήμμα “premium SUV”. Διάδρασε με τις δυνατότητες της high-tech οθόνη 8'' ενός συναρπαστικού αυτοκινήτου.

Α, ναι! Βασικό. Μη φύγεις ακόμα. Γιατί σκανάροντας με το smartphone σου τον κωδικό (QR Code) που θα δεις στην πόρτα του Peugeot 3008 μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση για να ζήσεις τη δυναμική εμπειρία του νέου SUV Peugeot 3008 στην Πραγματική Ζωή: Μία εβδομάδα. Με ένα PEUGEOT 3008. Σκανάρεις και φεύγεις!

*Αvenue Mall Athens, Λ. Κηφισίας 41-47, 15123 Μαρούσι

*Info: peugeot-automotivo.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ