Οι ομορφιές της Πάρου «μαγεύουν» τα διεθνή ΜΜΕ

Οι ομορφιές της Πάρου «μαγεύουν» τα διεθνή ΜΜΕ

Η Πάρος, μαζί με την πρωτιά της στην Ευρώπη, βρίσκεται ήδη στις πρώτες θέσεις της λίστας με τους τοπ 20 πιο δημοφιλείς προορισμούς που αναζήτησαν οι Έλληνες γι' αυτό το καλοκαίρι

paros-greece
Με τον τίτλο «Paros - Sich auf den Kykladen durch den Sommer schmecken» - «Πάρος - Δοκιμάστε τις Κυκλάδες μέσα στο καλοκαίρι» Η εφημερίδα Griechenland Zeitung στην ηλεκτρονική της έκδοση επανέρχεται με νέο δημοσίευμα (10 Ιουλίου 2018) για την Πάρο.

Το 2015, ο δήμος Πάρου είχε φιλοξενήσει επτά δημοσιογράφους μέλη της Διεθνούς Ένωσης Συντακτών για τη Γαστρονομία, τον Οίνο και το Ταξίδι (IFWTWA). Τότε, είχαν μαγευτεί από το νησί, όταν πάτησαν σταφύλια και δοκίμασαν σούμα με σύκα σαμωτά πάνω στον «Σταυρό», όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Και ξανά και ξανά η Πάρος» αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει: «Το τρίτο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων είναι ένα από τα καλύτερα οργανωμένα τουριστικά, διότι έχει μακρά παράδοση ως τουριστικός προορισμός. Τα τελευταία χρόνια, οι περίπου 14.000 κάτοικοι του νησιού έχουν για άλλη μια φορά προσελκύσει την προσοχή».

Η Πάρος, μαζί με την πρωτιά της στην Ευρώπη, βρίσκεται ήδη στις πρώτες θέσεις της λίστας με τους τοπ 20 πιο δημοφιλείς προορισμούς που αναζήτησαν οι Έλληνες γι' αυτό το καλοκαίρι σύμφωνα με τις νέες, πολύ ενδιαφέρουσες μετρήσεις της παγκόσμιας μηχανής αναζήτησης πτήσεων με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο Skyscanner.

Το πολυδιάστατο του τουριστικού προϊόντος σκιαγράφησε πρόσφατα και το CNN σημειώνοντας: «Μοντέρνο lifestyle και παραδοσιακά στοιχεία, αυθεντική πολυτέλεια και κυκλαδίτικη απλότητα, γραφικοί οικισμοί και κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα συνυπάρχουν αρμονικά στην Πάρο. Δεν αποτελεί τυχαία ένα νησί για κάθε γούστο, που κάθε χρονιά συγκεντρώνει ετερόκλητο κόσμο, από φοιτητές μέχρι οικογένειες, γι' αυτό και βρίσκεται εδώ και χρόνια στην κορυφή της λίστας με τους πιο δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ