Γιαννισκάρι Αχαΐας: Εκεί που πολλοί δεν τολμούν

Γιαννισκάρι Αχαΐας: Εκεί που πολλοί δεν τολμούν

«Μερικές φορές αξίζει. Να πας εκεί που πολλοί δεν τολμούν». Θα μπορούσε να είναι άλλη μια φράση αυτοβοήθειας, από τις χιλιάδες που κατακλύζουν το σύγχρονο ίντερνετ. Ισχύει, όμως, και για το δυσπρόσιτο Γιαννισκάρι, μια από τις ωραιότερες παραλίες του νομού Αχαΐας, μία ώρα από την Πάτρα.

peugeot_5008_9
Και το περί τόλμης ισχύει. Εκεί θα φτάσουν λίγοι. Όσοι, τουλάχιστον, είναι έτοιμοι να διασχίσουν ένα στενό, άγριο χωματόδρομο με πέτρες, ανηφόρες, κατηφόρες και μπόλικο σασπένς. Κάτι σαν παλιά Ακροπολική «ειδική», σκληροτράχηλη και επίμονη που θα ανταμείψει, όμως, τους επτά, ναι, σωστά διάβασες, επτά επιβάτες του νέου Peugeot 5008.

Το μεγαλύτερο σε εξωτερικές διαστάσεις αλλά και εσωτερικούς χώρους SUV στη γκάμα της Peugeot, δίνει νέα διάσταση στην κατηγορία. Στο δρόμο για το περιπετειώδες Γιαννισκάρι με το μπλε της ηρεμίας, την παχιά άμμο και το δάσος που το περιβάλλει, το Peugeot 5008 σού δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρεις μια μετακόμιση, μισό σπίτι ή όλη την παρέα σου με παροιμιώδη άνεση και τεχνολογικό υπόστρωμα.

Διαμορφώνεις το εσωτερικό του όπως θες, αφαιρείς τα καθίσματα της 3ης σειράς, αναδιπλώνεις στο πάτωμα το κάθισμα του συνοδηγού για να μεταφέρεις σανίδες του σερφ ή ό,τι άλλο χρειάζεσαι, οι επιβάτες της 2ης σειράς μπορούν να ρυθμίζουν την κλίση της πλάτης στα καθίσματά τους και μένει αμετάβλητη μόνο η πανοραμική θέα του μικρού κόλπου στο βάθος.


Στα τελευταία τρία χιλιόμετρα προς την παραλία, έχε τα παράθυρα κλειστά, άνοιξε τον ηλεκτρονικό κλιματισμό του Peugeot 5008 στην επιθυμητή θερμοκρασία και αγνόησε τη σκόνη από τυχόν διερχόμενο αυτοκίνητο. Πρώτον, γιατί κι αυτό είναι μέρος της περιπέτειας για την οποία είναι γεννημένο το Peugeot 5008. Δεύτερον, γιατί βρίσκεσαι μέσα στην πιο hi-tech καμπίνα της κλάσης και όλα φαίνονται πιο εύκολα.



Όσο πλησιάζεις το γοητευτικό και, ακόμα άγνωστο για πολλούς, Γιαννισκάρι, μπορείς να απολαμβάνεις το κοντράστ μεταξύ παρθένας φύσης και τεχνολογικού tour de force: ψηφιακός πίνακας οργάνων με οθόνη 12.3” τεχνολογίας HUD (head-up display), οθόνη αφής 8.0" στο ταμπλό, τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών μικρής διαμέτρου και αυτόματο κιβώτιο με λεβιέ που αλλάζει ταχύτητες με ένα μόνο άγγιγμα, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του νέου SUV που συμβάλλουν καθοριστικά στη δημιουργία μοναδικών και εντυπωσιακών οδηγικών εμπειριών.

peugeot_3008_00007_2
peugeot_5008_9
Κλείσιμο



Την ίδια στιγμή, η ψηφιακή απεικόνιση των πληροφοριών στην πλήρως διαμορφώσιμη οθόνη των 12.3” του συστήματος head-up στο νέο Peugeot 5008 SUV, δίνει τέλος στην εποχή των αναλογικών ενδείξεων. Το μόνο «αναλογικό» και αναλλοίωτο στο χρόνο είναι αυτός ο απομονωμένος παράδεισος.


Γιαννισκάρι. Μερικές φορές αξίζει.

#Top Beach Summertime 2018
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ