Χιλιαδού Εύβοιας: Ο παράδεισος απέχει 140 χλμ. από την Αθήνα

Χιλιαδού Εύβοιας: Ο παράδεισος απέχει 140 χλμ. από την Αθήνα

Ο παράδεισος απέχει 140 χλμ. από την Αθήνα με μόλις 3.7lt/100 km

peugeot_2008_arthro
Βαθιά νερά, απέραντη παραλία, μέρος μαγικό. Η Χιλιαδού μπορεί να μην είναι πλέον το κρυφό- σσσσσσς- μην το πεις παραέξω-καλοκαιρινό σημείο συνάντησης, αλλά λόγω διαστάσεων δεν πτοείται. Όλοι χωράνε.
peugeot_2008_mesa
Επίσης δεν πτοείται το Peugeot 2008 που παρά το ότι είναι το πιο compact SUV  στην καταπληκτική γκάμα της Peugeot, προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις. Το μικρό τιμόνι, ο πίνακας οργάνων τεχνολογίας ‘head-up’ και η οθόνη αφής, σας εξασφαλίζουν ευχάριστη και απόλυτα ασφαλή οδήγηση, με τέλεια οδική συμπεριφορά στο δρόμο για την Εύβοια.
peugeot_2008_mesa2
Λοιπόν. Φτάνεις Χαλκίδα, συνεχίζεις για Στενή και Στρόπωνες.  Είναι ωραία και οδηγοκεντρικά. Ισχύει. Σωστά κατάλαβες, έχει στροφές, πολλές στροφές. Όμως τα Peugeot δεν είναι μόνο για ατέλειωτες, no fun, ευθείες. Να μια μεγάλη, γαλλική ευκαιρία να «τοποθετήσεις» το Peugeot 2008 στις αλλεπάληλες καμπές και να αισθανθείς τη μηχανολογική ακρίβεια ενός SUV που θέτει σε προτεραιότητα το χαμηλό βάρος, από μόλις 1.045kg, και επαναπροσδιορίζει την επαφή σου με το δρόμο.

Η σταθερότητα του αμαξώματος, εκεί στη βόρεια Εύβοια με τις δρομάρες για οδήγηση, είναι υποδειγματική και η ρύθμιση του συστήματος διεύθυνσης, συμβάλλουν στην εξασφάλιση του καλύτερου βαθμού πληροφόρησης του οδηγού από κάθε είδος δρόμου. Ακόμα και τυπικά ελληνικού… Ο προορισμός δεν απέχει παρά μόνο 140 χιλιόμετρα από την Αθήνα, ενώ η όλη «διαδικασία» για τους λιγότερο περιπετειώδεις τύπους είναι η μιάμισυ ώρα από τη Χαλκίδα.

Κλείσιμο
‘Οταν φτάσεις, όμως, έχεις μπροστά σου μια x-large ακτογραμμή για κάθε προτίμηση.
peugeot_2008_mesa3
Κάθεσαι άνετα ανεξαρτήτως κόσμου -αν και καλό είναι να αποφύγεις εορταστικά τριήμερα και Αυγουστιάτικο κορεσμό-, γύρω σου πλατάνια, καστανιές, αναρριχητές, εναλλακτικός τουρισμός, σημεία ανεφοδιασμού για να καταλαγιάσεις δίψα, πείνα και ζέστη.

Τσεκάρεις προκαταβολικά τον καιρό να μην έχει βοριάδες και είσαι έτοιμος για βαθιά, πεντακάθαρα νερά βλέποντας Αιγαίο. Σύμμαχός σου οι νέοι, χιλιοβραβευμένοι κινητήρες PureTech και BlueHDi που επιτυχγάνουν εξαιρετικά επίπεδα επιδόσεων τόσο στον τομέα της κατανάλωσης όσο και σε επίπεδο ρύπων  (κάτω από 97 γρ/χλμ) με το άκρως εντυπωσιακό ρεκόρ κατανάλωσης των μόλις 3.7 lt/100 km.

Διατηρώντας καθαρές τις ακτές και τη Μητέρα Γη με το Peugeot 2008 SUV. Είσαι στο δρόμο το σωστό. Xιλιαδού calling.

#Top Beach Summertime 2018
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ