Από το Μουσείο του Λούβρου στην Πλάκα Λεωνιδίου

Από το Μουσείο του Λούβρου στην Πλάκα Λεωνιδίου

Με Peugeot 208 στην Πλάκα Λεωνιδίου

peugeot_208_arthro
Λέγεται πως ο Nicolas Poussin (1594-1665), ο Γάλλος ζωγράφος και ένας από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της κλασικής σχολής, εμπνεύστηκε εδώ τον πίνακά του ‘’Et in Arcadia ego’’. Κατά κυριολεξία, μεταφράζεται ως «Και εγώ στην Αρκαδία». Ο Poussin γοητεύτηκε από την απλότητα του Αρκαδικού κάλλους. Για εγκυκλοπαιδικούς λόγους, ο πίνακας ‘’Et in Arcadia ego’’ φιλοξενείται στο Μουσείο του Λούβρου. Αν, όμως, το διάσημο γαλλικό Μουσείο σάς πέφτει μακριά, τότε τι είναι μόλις 208 χιλιόμετρα από την Αθήνα για το ακαταμάχητα γοητευτικό Peugeot 208;
peugeot_208_mesa
Οι 3κύλινροι κινητήρες βενζίνης της «οικογένειας» PureTech και οι diesel BlueHDi είναι τα «κοσμήματα» ισχύος και οικονομίας, πολυβραβευμένα από τον ανεξάρτητο διεθνή θεσμό ‘’Engine of The Yar’’, που θα σε ταξιδέψουν προς την έμπνευση του Poussin.

Εκεί, όπου στο Top Beach Summertime 2018, συγκαταλέγεται σχεδόν μοιραία και η παραλία της Πλάκας. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μιας υπέροχης φυσικής «βεντάλιας» που καλύπτει όσα αναμένει ο επισκέπτης του Σαββατοκύριακου. Κάτι σαν το επίνειο της πόλης του Λεωνιδίου, γραφικό, με ψαροκάϊκα αλλά και κοσμοπολίτικο «αέρα». Πιο δίπλα, θα βρεις και πιο ήσυχες επιλογές, όπως το Φωκιανό - κάτι σαν μυστικός παράδεισος. Η ακτογραμμή έχει πολλά ταλέντα. Θα δεις.
Κλείσιμο
peugeot_208_mesa2

Όπως, δηλαδή, και το Peugeot 208. Ολοκληρωμένο, δυναμικό με ένα υψηλής ποιότητας εσωτερικό, όπου στην κάθε λεπτομέρεια έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή . Με την εξαιρετική του εργονομία, ο κάθε χειρισμός είναι απλούστατος και η οδήγηση γίνεται πιο διαισθητική και ασφαλής.
peugeot_208_mesa3
Μπροστά σου, ο high-tech πίνακας οργάνων, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός, η μεγάλη οθόνη αφής 7 ιντσών με διαισθητική χρήση σού επιτρέπει το streaming σε audio και video αρχεία. Κι αν θες το απόλυτο cruising, τότε το αυτόματο κιβώτιο ΕΑΤ6 στις εκδόσεις με τον κινητήρα 1,2 l PureTech 110 S & S ξέρει να αλλάζει τις σοφά επιλεγμένες σχέσεις του απόλυτα ομαλά ενώ συμβάλλει στην οικονομία καυσίμου.

Το Peugeot 208 είναι άψογο αισθητικά, εκλεπτυσμένο, με νέα, έντονα χρώματα. Όπως το ολόφρεσκο μεταλλικό Orange Power. Για την ιστορία, πορτοκαλί αποχρώσεις είχε και το Αρκαδικό ιδεώδες στον πίνακα του Poussin. Στην Αρκαδία και εσύ. Κωδικός 208.

#Top Beach Summertime 2018
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK