Ιταλία: Τέσσερις καλοκαιρινοί προορισμοί που ξεχωρίζουν

Ιταλία: Τέσσερις καλοκαιρινοί προορισμοί που ξεχωρίζουν

Γιατί η Ιταλία αποτέλει πάντα μία πολύ καλή λύση

sorrento-2423131_1920
Όσο και να αγαπώ την Ελλάδα, μου αρέσει να εξερευνώ και άλλα μέρη στον κόσμο. Αγαπώ οτιδήποτε μου χαρίζει καινούργιες εμπειρίες και με κάνει να μένω με το στόμα ανοιχτό. Και φέτος θέλω να ζήσω το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής μου.

Σίγουρα η παρέα είναι αυτή που μπορεί να κάνει ένα καλοκαίρι από απλά όμορφο… υπέροχο αλλά και ο προορισμός παίζει το ρόλο του. Έτσι, βρήκα 4 υπέροχες μικρές πόλεις στην γειτονική Ιταλία που σίγουρα μπορούν να σου προσφέρουν τις συγκινήσεις που αναζητάς. Και μιας και δεν αποτελούν δυνατούς τουριστικούς προορισμούς, είναι σίγουρα πιο οικονομικές από άλλες πόλεις, όπως είναι η Ρώμη, η Φλωρεντία και η Βενετία.

Sorrento
Βρίσκεται κοντά στη Νάπολι και την Πομπηία και έχει θέα στο Amalfi Coast. To Sorrento είναι μια από τις νοτιότερες παραθαλάσσιες πόλεις της Ιταλίας που αξίζει κανείς να επισκεφτεί τους καλοκαιρινούς μήνες. Κάνε μια στάση στο Bar Ercolano για έναν καπουτσίνο ή χαλάρωσε με μια γρανίτα λεμόνι. Αυτό το εστιατόριο στο κέντρο της πλατείας είναι το τέλειο μέρος για να κάθεσαι και να κοιτάς τους ανθρώπους που περνούν από μπροστά σου.

Δείτε τη συνέχεια στο KeepUp
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα