Πριν βιαστείτε να αντικαταστήσετε τα παλαιά σας ξύλινα κουφώματα...

Πριν βιαστείτε να αντικαταστήσετε τα παλαιά σας ξύλινα κουφώματα...

θυμηθείτε πως οι χειροποίητες κατασκευές αξίζουν καθώς: 

Πριν βιαστείτε να αντικαταστήσετε τα παλαιά σας ξύλινα κουφώματα...
Αποτελούν αναντικατάστατη παραδοσιακή τέχνη 

Διακρίνονται για την εξαιρετική τους αντοχή 
Κλείσιμο

Διαθέτουν ξεχωριστή αισθητική Με τη διαδικασία αναπαλαίωσης και αναβάθμισης των παλαιών σας ξύλινων κουφωμάτων που σας προτείνουμε, επιτυγχάνετε την απαραίτητη εξοικονόμηση ενέργειας χωρίς όμως να έχετε το υψηλό κόστος που απαιτείται για την αντικατάστασή τους.

Μετατρέψτε τα παλαιά ξύλινα κουφώματα σε ενεργειακά  και κερδίστε σε:

Εξοικονόμηση ενέργειας

Με την ανακατασκευή των ξύλινων κουφωμάτων σας και την τοποθέτηση ενεργειακών υαλοπινάκων, εξοικονομείτε ενέργεια και έχετε τους χαμηλότερους συντελεστές θερμικής αγωγιμότηταςΑντοχή

Το ξύλο έχει χαρακτηριστική αντοχή, είναι ένα φυσικό υλικό και αποτελεί την πιο φυσική πρώτη ύλη. Είναι εύκολα επεξεργάσιμο και αξιοποιήσιμο σε διάφορες αρχιτεκτονικές εφαρμογές.

Αισθητική

Διατηρώντας και αναπαλαιώνοντας τα ξύλινα κουφώματα διατηρείτε τον αρχικό χαρακτήρα του κτιρίου σας. Η αισθητική που προσδίδουν τα ξύλινα κουφώματα στο χώρο σας, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά είναι εξαιρετική και αξίζει να διατηρηθεί.

Οικονομία

Μετατρέποντας τα ξύλινα κουφώματα σας σε ενεργειακά κερδίζετε διπλά: το κόστος μετατροπής είναι πολύ μικρότερο από την πλήρη αντικατάσταση ενώ ταυτόχρονα η εξοικονόμηση ενέργειας μειώνει σημαντικά το κόστος της θέρμανσης του χώρου σας.Αξιοποιήστε το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ΄οίκον» και μειώστε το κόστος θέρμανσης και ψύξης του σπιτιού σας χωρίς να αλλάξετε τα κουφώματα σας.

Ασφάλεια

Ανακαινίζοντας τα ξύλινα κουφώματά σας έχετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε και το επίπεδο ασφάλειας που σας προσφέρουν.
Αντικαθιστώντας τους παλιούς υαλοπίνακες, μπορείτε να τοποθετήσετε άθραυστους τρίπλεξ υαλοπίνακες αυξάνοντας το επίπεδο ασφάλειας που σας παρέχουν και διατηρώντας τα ίδια ενεργειακά οφέλη.

Στις εξωτερικές πόρτες οι παραδοσιακές κλειδαριές αντικαθίστανται από σύγχρονες κλειδαριές πολλαπλών σημείων ενώ αναβάθμιση γίνεται και στους μηχανισμούς κλειδώματος στις Μπαλκονόπορτες, και στα παράθυρα. Το τελικό αποτέλεσμα προσφέρει σαφώς ανώτερο επίπεδο ασφάλειας από αυτό που σας παρέχουν τα ξύλινα κουφώματα σας σήμερα.
Ανακατασκευάστε τα παλαιά σας ξύλινα κουφώματα για απόλυτη θερμομόνωση & οικονομία

Θεαματικά αποτελέσματα με εργασίες μίας μόνο ημέρας
Τρεις, τουλάχιστον, φορές χαμηλότερο κόστος από κάθε άλλη μέθοδο αναβάθμισης ή αντικατάστασης
Καθαρή εξοικονόμηση ενέργειας από το πρώτο λεπτό
Απόλυτη στεγανοποίηση
Θερμομόνωση 90%
Ηχομόνωση 80%
Μοναδική, ολοκληρωμένη οικολογική απάντηση
Απόλυτα εγγυημένο αποτέλεσμα για μία ζωή
Με τη ζεστασιά που μόνο το ξύλο προσφέρει

Μοναδική πατέντα για ξύλινα κουφώματα

Παλιά τέχνη, σύγχρονη τεχνική! Η τέχνη του ξύλου είναι από τις πιο παλιές. Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η σύγχρονη τεχνική επεξεργασίας του. Η εταιρεία WOODECO εξειδικεύεται πάνω από 20 χρόνια στις χειροποίητες κατασκευές και ανακατασκευές κουφωμάτων. Η μοναδική πατέντα με την οποία ανακατασκευάζουμε τα ξύλινα κουφώματα τοποθετώντας ενεργειακούς υαλοπίνακες, έχει τη διαπίστευση του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και εγγυάται το υψηλότερο αποτέλεσμα θερμομόνωσης & ηχομόνωσης των κουφωμάτων σας. 

Η διαδικασία είναι τόσο απλή όσο και αποτελεσματική. Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες της εταιρείας μας, τοποθετούν διπλά, ενεργειακά τζάμια και σιλικονούχα λάστιχα στα παλιά σας ξύλινα κουφώματα και μέσα σε λίγη ώρα, μπορείτε να μετατρέψετε τα παλιά σας κουφώματα σε ενεργειακά, ανακατασκευασμένα με τις πλέον σύγχρονες τεχνικές, ολοκαίνουργα, κάτω από τις πιο υψηλές προδιαγραφές ποιότητας. 

Τώρα αναβαθμίστε και το επίπεδο ασφάλειας που σας παρέχουν τα ξύλινα κουφώματά σας, τοποθετώντας τρίπλεξ άθραυστα τζάμια και μηχανισμούς κλειδώματος πολλαπλών σημείων.

WOODECO – Ειρήνη Μπαλτά
Αντρέα Δημητρίου 24, Νέα Ιωνία
Τ. 210 2016712, 210 2717440, 6932 404984
www.teakk.gr
http://monoseis-teakk.bloqspot.gr
E-Mail kmpaltas@gmail.com

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης