Θωρακίστε το σπίτι σας με υψηλή τεχνολογία

Θωρακίστε το σπίτι σας με υψηλή τεχνολογία

O έξυπνος συναγερμός της Sigma Security

Σε μια εποχή που η εγκληματικότητα παρουσιάζει διαρκώς αυξητικές τάσεις και οι διαρρήξεις αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του καθημερινού αστυνομικού δελτίου, η τοποθέτηση ενός συστήματος συναγερμού στο σπίτι και την επιχείρησή μας, αποτελεί μονόδρομο.  

Στις αρχές του 21ου αιώνα  όπου και το κινητό τηλέφωνο ή η τηλεόρασή μας είναι «έξυπνες» συσκευές, δεν θα μπορούσαμε να απαιτήσουμε τίποτα λιγότερο και από το σύστημα που αναλαμβάνει να διαφυλάξει την ασφάλεια της οικογένειας και της περιουσίας μας. 
Τα συστήματα ασφαλείας της
Sigma Security ενσωματώνουν προηγμένες τεχνολογίες, όπως την «Έξυπνη διαχείριση όπλισης», την «Έξυπνη διαχείριση χρόνου», καθώς και την επαναστατική λειτουργία «All Day Secure», για να κάνουν τη χρήση του συστήματος όσο γίνεται πιο εύκολη. Ένα µόνο άγγιγμα στο πληκτρολόγιο αρκεί για να σας εξασφαλίσει την μέγιστη ασφάλεια κάθε στιγμή.Νιώστε ασφαλής όλη την ηµέρα

Η επαναστατική λειτουργία All Day Secure, που είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στα συστήματα ασφαλείας της Sigma Security, σας δίνει τη δυνατότητα να κινείστε ελεύθερα στους εσωτερικούς αλλά και στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας, έχοντας το σύστημά σας μόνιμα οπλισμένο.

Μπορείτε, για παράδειγμα, να ανοίξετε μία πόρτα ή ένα παράθυρο για να αερίζεται ο χώρος ή να βγείτε στον εξωτερικό χώρο, χωρίς να χρειάζεται να αφοπλίσετε το σύστημά σας. Με αυτό τον τρόπο, είστε απόλυτα προστατευμένοι κάθε στιγμή. Εσείς, το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να οπλίσετε περιμετρικά το σύστημα σας και όλα τα άλλα γίνονται αυτόματα.Ξεχάστε τους ψευδοσυναγερµούς

Ένα από τα συχνότερα προβλήματα των κοινών συστημάτων ασφαλείας είναι οι ψευδοσυναγερµοί, οι οποίοι μπορεί να οφείλονται σε διάφορους παράγοντες, όπως: υψηλή ευαισθησία, λανθασμένη τοποθέτηση του ανιχνευτή κίνησης, παρεμβολές κ.α. 
Όλα τα συστήματα της Sigma Security διαθέτουν μία ειδική ζώνη, σχεδιασμένη για να λειτουργεί µε ανιχνευτές κίνησης, η οποία ανιχνεύει τους εσφαλμένους συναγερμούς και τους απορρίπτει. 

Αυτό επιτυγχάνεται µε την ανάλυση των σημάτων από ειδικούς αλγορίθμους, οι οποίοι ελέγχουν διαρκώς τα δεδομένα ανίχνευσης, περιορίζοντας µε τον τρόπο αυτό τους ψευδείς συναγερμούς, δίνοντας συναγερμό µόνο όταν υπάρχει πραγματική διάρρηξη.

Διαχειριστείτε το σύστημά σας από απόσταση μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο
Τώρα μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στο σύστημα ασφαλείας του σπιτιού σας από παντού. Με την πρωτοποριακή εφαρμογή S Mobile, της Sigma Security, μπορείτε να διαχειριστείτε πλήρως το σύστημα από το κινητό σας, μέσω WiFi ή 3G, σαν να βρισκόσασταν εκεί. 
Λάβετε ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο, για όλα τα συμβάντα και τις ενέργειες, απευθείας στο κινητό σας μέσω push notifications, για να ξέρετε τι συμβαίνει στο χώρο σας, τη στιγμή που συμβαίνει.Μπορείτε επίσης να δείτε την θερμοκρασία του χώρου σας στο κινητό σας και να ελέγξετε τις συσκευές που έχετε συνδέσει στο σύστημά σας, όπως για παράδειγμα τη θέρμανση, τον κλιματισμό, τα φώτα, τα ηλεκτρικά ρολά ή το θερμοσίφωνα του σπιτιού.
Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iPhone και Android συσκευές.

Σχεδιασμός που τραβάει τα βλέμματα

Τα λεπτά και μοντέρνα πληκτρολόγια της Sigma Security αποπνέουν έναν αέρα γοητείας και πολυτέλειας και προσθέτουν µια πινελιά κομψότητας στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Τα ενσωματωμένα πλήκτρα αφής που διαθέτουν, καθώς και το ελληνικό μενού, σας δίνουν τη δυνατότητα να χειρισθείτε το σύστημα ασφαλείας σας µε ένα µόνο άγγιγμα.
Σχετικά με την Sigma Security

Η Sigma Security δημιουργήθηκε το 1977 και σήμερα είναι µία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας στην Ελλάδα. Πιστοποιημένη µε ISO 9001 : 2008, επενδύει σε νέες τεχνολογίες και εξειδικεύεται στην έρευνα, το σχεδιασμό και την παραγωγή συστημάτων ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας, αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία της και το έμψυχο δυναμικό που διαθέτει.

Όλα τα προϊόντα της Sigma Security, από τη σχεδίαση μέχρι την παραγωγή, κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την ελληνική οικονομία και την εγχώρια παραγωγή.

Πληροφορίες:
Εθνάρχου Μακαρίου 5, Άγιος Δημήτριος
Τηλ. 2109716046
http://www.sigmasec.grΣΧΟΛΙΑ (16)

Γ. Κ.

ΗΜΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ SIGMA KAI PARADOX ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΑ ΤΟ SIGMA ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ. ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ.

Βασίλης Μαρούσι

Τον συγκεκριμένο συναγερμό μου τον είχε προτείνει ο ηλεκτρολόγος μου όταν πέρασα τις καλωδιώσεις στο σπίτι μου αλλά δεν το είχα προχωρήσει γιατί ήθελα να το ψάξω λίγο παραπάνω. Διαβάζοντας το δημοσίευμα και κυρίως τα σχόλια πήρα την απόφαση να το βάλω και το Σάββατο που μας πέρασε ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση. Καταρχάς θέλω να πω οτι εμφανισιακά το πληκτρολόγιο είναι πανέμορφο. Εγώ έβαλα το άσπρο για να ταιριάζει με τους διακόπτες των φώτων στο σαλόνι μου. Από τις λειτουργίες που αναφέρονται έβαλα το All Day Secure στο ένα μπαλκόνι που καθόμαστε, την αφόπλιση με το μπρελόκ και την εφαρμογή στο iphone, η οποία είναι πολύ εύχρηστη.Το μενού είναι στα ελληνικά και σε καθοδηγεί σε ότι θες να κάνεις. Αν και το έχω ελάχιστα μπορώ να πω οτι είμαι πολύ ευχαριστημένος και θα το συνιστούσα σε όποιον σκέφτεται να το αγοράσει.

Γιάννης Παρασύρης

All Day Secure, Ζώνη ανιχνευτή, εφαρμογή για κινητά, ενσωματωμένος αναγνώστης στο πληκτρολόγιο, πλήκτρα αφής. Ποιο άλλο σύστημα τα έχει όλα αυτά; Εξαιρετικό προϊόν!

Παναγιωτόπουλος Νίκος

Δεν αναφέρετε πουθενά ότι τα πληκτρολόγια είναι αφής. Έκτος από το αισθητικό κομμάτι έχουν και μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Οποιοδήποτε άλλο πληκτρολόγιο με μεμβράνη σιλικόνης μετά από κάποια χρόνια είναι μαθηματικά βέβαιο οτι θα φθαρεί από την χρήση, θα ξεθωριάσουν οι ενδείξεις του και θα χρειάζεται αντικατάσταση. Αντίθετα ένα πληκτρολόγιο με πλήκτρα αφής δεν πρόκειται να πάθει ποτέ τίποτα. Τώρα αν μιλήσουμε για το συναγερμό της Sigma γενικά εγώ μόνο θετικά σχόλια μπορώ να κάνω. Είναι τεχνολογικά προηγμένος σε όλα. Αν είσαι τεχνικός μόλις δεις την πλακέτα του κέντρου θα καταλάβεις την αμέσως διαφορά.Το γεγονός οτι είναι Ελληνικός είναι σημαντικό αλλά δεν είναι πάντα κριτήριο επιλογής. Και άλλοι φτιάχνουν ελληνικούς συναγερμούς που είναι χειρότεροι από τους κινέζικους που πουλάνε τα eshop.

Φώτης

Ελληνική εταιρία με ευρωπαϊκή τεχνολογία και design που θα ζήλευαν πολλοί!

Κώστας Κατωπόδης

Ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στην Ελληνική αγορά! Εύκολο, όμορφο, αξιόπιστο!Όπως ανέφεραν και οι προηγούμενοι το All Day Secure και ο καρταναγνώστης είναι τα δυνατά του σημεία! Το δικό μου έχει και ενσωματωμένο θερμόμετρο στο πληκτρολόγιο και θερμοστάτη με ημερήσια προγράμματα! Σχεδόν 3μιση χρόνια δουλεύει άψογα. 5 αστέρια από εμένα!

Ανδρέας Β.

Τον έβαλε πρόσφατα ένας φίλος μου, εξαιρετικές λειτουργίες και εύκολος στην χρήση, το All Day Secure, o καρταναγνωστής και η διαχείριση του μέσο του κινητού όλα τα λεφτά, τα πληκτρολόγια σε μαύρο χρώμα που έβαλε πανέμορφα. Τον ζήλεψα !!! Μου έκανε φοβερή εντύπωση όταν μου είπε οτι είναι Ελληνικός, μπράβο στους δημιουργούς !!!

Σκούρας Βασίλης

Είμαι χρόνια στο χώρο και έχω δουλέψει αρκετές εταιρίες συστημάτων ασφαλείας. Η Sigma κατασκευάζει συναγερμούς από το 1977. Είναι λογικό να υπερτερεί τεχνολογικά από τις περισσότερες αντίστοιχες εταιρίες. Συμφωνώ με όσα αναφέρονται στο άρθρο αλλά επιτρέψτε μου να πω οτι το όνομα της το έχει χτίσει κυρίως λόγω της τεχνικής υποστήριξης που παρέχει. Εγώ σαν επαγγελματίας πρέπει να προσφέρω στον πελάτη μου το καλύτερο για να μην έχω προβλήματα μετά. Για αυτό και σε όλες της δουλειές μου προτεινω Sigma. Τώρα αν ο πελάτης επιμένει να βάλει κάτι άλλο του το εγκαθιστώ αλλά με δική του ευθύνη.

Μανώλης Γιωτάκης

Εγώ έβαλα το Proteus της Sigma στο σπίτι μου πριν απο ενα χρόνο περίπου και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τα πλεονεκτηματά του είναι οτι ειναι πολύ απλό στη χρήση και φυσικά το All Day Secure, το οποίο ήταν και ο λόγος του το προτίμησα. Ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα κατα την γνώμη μου, το οποίο δεν αναφέρεται στο άρθρο, είναι ο ενσωματωμένος καρταναγνώστης στο πληκτρολόγιο. Μπορείς με ενα μπρελόκ που έχεις στα κλειδιά σου να κανείς όπλιση και αφόπλιση. Τέλος σημαντικό ρόλο παίζει και ο εγκατάστασης που θα επιλέξετε, ο οποίος θα πρέπει να είναι έμπειρος, για να έχετε ενα σωστό αποτέλεσμα.

Θωμας

Υπάρχουν και αυτές οι εταιρίες κορυφαίας ποιότητας καλές τιμές και ελληνικής κατασκευής!!! Πραγματικά μπράβο συνεχίστε έτσι!!!!! Τους προτείνω ανεπιφύλακτα!!!!!!!!! (7 χρόνια τον έχω 0 προβλήματα)

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης